• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 23 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 23 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Budinca de carne

Budinca de carne

30 ianuarie 2008
in Retete culinare
A A

1 kg carne, putin unt, 4 cepe, o lingurita bulion de rosii, o capatana de usturoi, 3 oua, o lingurita faina, o cescuta lapte.

Punem carnea de vaca fara os (poate fi si de oaie) într-o cratita cu putin unt si cu ceapa taiata subtire. Prajim totul împreuna. Adaugam bulionul, sare si o capatana de usturoi curatat. Cand carnea s-a rumenit, punem o lingurita de faina. Amestecam bine si turnam un pahar de apa calda. Lasam sa fiarba pana ce scade apa la jumatate. Lasam sa se raceasca putin. Dam apoi totul de doua ori prin masina de tocat. Batem bine ouale. Adaugam o cescuta de lapte si turnam compozitia în tocatura, amestecand încet. Ungem o craticioara sau o forma rotunda, presaram un strat subtire de pesmet si punem în ea compozitia netezind-o frumos cu o lingura. Dam la cuptor, 40 de minute. Cand budinca este gata, o lasam un sfert de ora sa se odihneasca, apoi o rasturnam pe o farfurie. Se poate servi cu garnitura de taitei si cu sos de rosii.

ShareTweet
Articolul precedent

Ne intoarcem la soba cu lemne?

Urmatorul Articol

Praz umplut

Articole Similare

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Urmatorul Articol

Praz umplut

Vitel cu ciuperci

Masti revigorante

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

9 octombrie 1859 – S-a nascut Alfred Dreyfus, victima celei mai mari erori judiciare

15 octombrie 2025

Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai palpitante filme despre supravietuire

15 octombrie 2025

Filmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...

Citeste mai departe
Blitz

Obiecte cu poveste

15 octombrie 2025

O parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Când „dulcele” devine amar

15 octombrie 2025

Atrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...

Citeste mai departe
Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 13-19 octombrie 2025

15 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.