1 1/2 kg peste marunt si variat, 1 kg de peste mare, 1 pachetel de legume pentru supa (Vegeta), 2 foi de telina, 2 ardei grasi, 1/2 foaie de dafin, 4 felii de pâine prajita, 1/2 lingurita boabe de piper, 1 ceapa mijlocie, 2 galbenusuri de ou, 2 linguri de otet din vin sau bors, sare. Pestele marunt, curatat bine, se pune intr-o oala. Deasupra se presara ceapa taiata marunt, zarzavatul si condimentele si se acopera cu apa rece. Se fierbe 15-20 minute. Când pestele este fiert se strecoara. In aceasta zeama se adauga bucatile din pestele mare taiat in portii. Se fierbe 15-20 minute, adaugând sarea necesara. Când totul este gata, ciorba se drege cu galbenusurile batute, otetul si se serveste cu crutoane.
Sote de aripioare
10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...
Comentarii