• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 15 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Coltunasi cu carne de pasare

Coltunasi cu carne de pasare

24 ianuarie 2007
in Retete culinare
A A

Aluatul: 350 g faina, 2 oua, lapte, sare.

Umplutura: 1 piept de gaina sau orice carne de pasare fiarta (circa 500 g), 1 morcov, 1/2 telina, 1 patrunjel, 1 ceapa, 1 ou, 100 g carne afumata (jambon, muschi file, costita etc.), sare, piper, verdeata tocata.

Din faina, oua, lapte si sare se prepara un aluat ca pentru taitei, care se lasa sa stea acoperit cu un servet, pana se pregateste umplutura. Carnea de pasare si zarzavaturile fierte se dau prin masina de tocat, se pun într-un castron si se amesteca bine cu un ou, sare, piper, verdeata si ceapa tocata marunt si înnabusita in putin în ulei. Separat se pune la fiert o oala, nu prea înalta, cu apa cu sare si lapte în care se vor fierbe coltunasii. Din aluat se întind foi groase de 0,5 cm care se taie în patrate cu latura de 6-7 cm. Pe fiecare patrat se pune cate o lingurita din compozitie. Patratele se împaturesc în doua pe diagonala. Se apasa apoi pe margini ca sa se lipeasca si sa nu iasa umplutura. Se pun apoi la fiert circa 10 minute. Se scot coltunasii, se asaza într-o tava, se stropesc cu unt si cu un sos de smantana cu mustar si lamaie sau sos de rosii si se pun la cuptor pentru 10-15 minute. Se servesc calzi.

ShareTweet
Articolul precedent

Un vicerege cu experienta militara

Urmatorul Articol

Betisoare cu cas

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Betisoare cu cas

Fursecuri cu bezea

Masajul, spaima ridurilor

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.