• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 3 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 3 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cubulete de peste prajit

Cubulete de peste prajit

20 noiembrie 2013
in Retete culinare
A A

 250 g peste file, 1 albus de ou, sare, piper negru, chimion macinat, coriandru, 1 lingurita amidon alimentar, 3 linguri ulei.

 Pestele se zvanta si se taie bucati potrivit de mici. Albusul se bate spuma. Se amesteca bine cu sare, toate condimentele si cu amidonul alimentar. Bucatile de peste se dau mai intai prin albus, apoi prin amestecul de condimente. Uleiul se infierbanta si se prajesc bucatile de peste, pe rand, pana devin galben-maronii.

Fursecuri cu ciocolata

 250 g unt, o lingurita zahar vanilat, 250 g zahar, 125 g zahar pudra, 1 ou, 75 g cacao, 2 linguri lapte, 2 linguri faina, 1/2 lingurita praf de copt, 250 g ciocolata.

 Se freaca untul spuma. Se amesteca in unt zaharul, zaharul pudra, oul, cacaua si laptele. Praful de copt se amesteca bine cu faina, se incorporeaza in aluat si la urma se pun bucatelele de ciocolata. Intr-o tava tapetata cu hartie se pun fursecurile cu lingura si se coc la foc potrivit.

ShareTweet
Articolul precedent

Catifeaua – simbolul nobletei si luxului

Urmatorul Articol

Sprancenele si expresia fetei

Articole Similare

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Urmatorul Articol

Sprancenele si expresia fetei

Comunitatea de informatii urmareste ufologii

Batalia pentru Guadalcanal

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

27 noiembrie 602 – Împaratul bizantin Mauriciu este executat

3 decembrie 2025

A fost o zi rece de toamna târzie, care avea sa marcheze...

Citeste mai departe
Blitz

Filme care au schimbat lumea

3 decembrie 2025

Cinematografia este o arta care nu doar deconecteaza si ne face sa...

Citeste mai departe
Blitz

Zabrenicele Bucovinei

3 decembrie 2025

Doua colectii importante si doua personalitati esentiale pentru istoria muzeografiei românesti, Alexandru...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sfaturi „de sezon” pentru pacientii cu tiroidie

3 decembrie 2025

Perioada rece a anului creste nevoia organismului de hormoni tiroidieni. Din acest...

Citeste mai departe
Femina Club

Ridurile pot fi estompate

3 decembrie 2025

O îngrijire atenta a tenului va poate salva de obsesia trecerii anilor...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 1-7 decembrie 2025

3 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti profund îngrijorati de aspectele financiare legate de o proprietate...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.