• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 9 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 9 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Dovlecei umpluti

Dovlecei umpluti

12 septembrie 2023
in Retete culinare
A A

 2 dovlecei, 150 g branza telemea, 200 ml de smantana, 50 g unt, 2 oua, 50 g faina, 2 rosii, marar, pesmet, sare, piper.

 Se spala dovleceii si se pun in apa clocotita cu o lingura de sare. Se acopera vasul si se lasa sa clocoteasca la foc mic timp de 10 minute. Se pun apoi intr-o strecuratoare si se preseaza putin, dupa ce in prealabil au fost taiati in doua pe lungime. Se scoate o parte din miez si se umplu cu urmatoarea compozitie: branza telemea rasa, ouale, faina, smantana, piper si marar tocat marunt. Se asaza dovleceii intr-un vas uns si tapetat si se da la cuptor, la foc potrivit, timp de 30 de minute pana se rumenesc.

Covrigei pentru bere

 125 g unt, 1/2 pahar ulei, o cana lapte, drojdie cat o nuca mare, 2 oua, sare, 150 g branza sarata de oi, mac, faina cat cuprinde.

 Se sfarama drojdia intr-o cana si se amesteca bine cu un varf de zahar si putin lapte. Se lasa la cald pana creste un pic. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele, mai putin faina si un ou pana se omogenizeaza. Se adauga maiaua, apoi faina treptat pana se formeaza un aluat nu foarte tare care se intinde pe masa de lucru. Covrigeii se decupeaza cu forma sau se pot taia dupa preferinta. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se ung cu ou batut si se presara mac. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

ShareTweet
Articolul precedent

Pastrati tineretea obrazului

Urmatorul Articol

Initiative oficiale OZN

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Initiative oficiale OZN

Balonul-bomba japonez

Descoperire de exceptie

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.