4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
Prima pagină » Jumari cu legume
4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...
Citeste mai departeCel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...
Citeste mai departeSarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...
Citeste mai departeAtacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...
Citeste mai departe...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii