4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
Prima pagină » Jumari cu legume
4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...
A fost o zi rece de toamna târzie, care avea sa marcheze...
Citeste mai departeCinematografia este o arta care nu doar deconecteaza si ne face sa...
Citeste mai departeDoua colectii importante si doua personalitati esentiale pentru istoria muzeografiei românesti, Alexandru...
Citeste mai departePerioada rece a anului creste nevoia organismului de hormoni tiroidieni. Din acest...
Citeste mai departeO îngrijire atenta a tenului va poate salva de obsesia trecerii anilor...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Sunteti profund îngrijorati de aspectele financiare legate de o proprietate...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii