4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
Prima pagină » Jumari cu legume
4 oua, unt, 1 pachet de amestec de legume.
Ouale se sparg, se bat cu telul, se adauga legumele. Se toarna compozitia peste uleiul incins intr-o cratita de tuci sau in ceaun si se amesteca pana ce ouale (jumarile) s-au legat.
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...
Citeste mai departeCivilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...
Citeste mai departeÎn spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...
Citeste mai departeIdeea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...
Citeste mai departeAcneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii