• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 18 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Limba cu sos picant

Limba cu sos picant

3 iulie 2014
in Retete culinare
A A

 O limba fiarta taiata felii, 2 legaturi patrunjel, 5 catei usturoi, 1 ardei iute, 10 ansoa in ulei, 1 pahar sos de rosii, 1 pahar supa, 1/2 pahar otet, 100 g faina alba.

 Sosul se pregateste astfel: se toaca patrunjelul cu 5 catei de usturoi, un pic de ardei iute si ansoa. Se pune totul intr-o craticioara cu putin ulei de masline si se caleste la foc mic un sfert de ora amestecand din cand in cand. Se adauga un pahar cu suc de rosii si unul cu supa si se lasa sa fiarba inca 10 minute. Se pune otetul si faina, se potriveste de sare si piper si se amesteca bine pentru a obtine un sos omogen si cremos. Se mai lasa pe foc alte 5 minute. Peste limba taiata felii se toarna sosul si se serveste.

Sos Pesto Rosso

 10 frunze de dafin, 500 g rosii, 5 catei usturoi pisati, 100 g alune taiate marunt, 200 g parmezan, 1/4 cana suc de lamaie.

 Se pun dafinul, usturoiul, alunele si parmezanul in blender. Se adauga sucul de lamaie si se amesteca pana se formeaza o pasta.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2014

Urmatorul Articol

3 iulie 1423 – S-a nascut Ludovic al XI-lea al Frantei

Articole Similare

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Urmatorul Articol

3 iulie 1423 - S-a nascut Ludovic al XI-lea al Frantei

Triunghiul dragostei si al mortii

Un inamic discret al cancerului

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 septembrie 1297 – Batalia de la Stirling Bridge

17 septembrie 2025

Batalia de la Stirling Bridge, este una dintre cele mai semnificative confruntari...

Citeste mai departe
Blitz

Actori „cu staif” care au stralucit si în filme de actiune

17 septembrie 2025

Filmele de actiune sunt adesea printre cele mai populare si de succes...

Citeste mai departe
Blitz

Targul Iconarilor si al Mesterilor Cruceri

17 septembrie 2025

O noua editie a Targului Iconarilor si al Mesterilor Cruceri, care vor...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Anxietatea la 60 de ani

17 septembrie 2025

Anxietatea se identifica de regula cu un sentiment continuu de frica resimtit...

Citeste mai departe
Femina Club

Par stralucitor

17 septembrie 2025

Din pacate parul vopsit, foarte frumos dupa tratamentul aplicat, dupa cateva spalari...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 septembrie 2025

17 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Principalul obiectiv este sa fiti cât mai eficienti si sa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.