• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 10 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Macrou cu praz la cuptor

Macrou cu praz la cuptor

17 mai 2021
in Retete culinare
A A

 4 macrouri, 4 fire de praz, 2 ardei, 100 ml ulei, 2 linguri de bu­lion, marar, busu­ioc, sare, piper.

 Prazul si ardeiul se curata si se taie rondele, apoi se inabuse cu putina apa. Se adauga bulionul, sare, piper, busuioc si marar tocate marunt. Pestele se curata si se scurge bine de apa, apoi se freaca putin cu sare si un condiment. Se face un pat de legume intr-o tava potrivita, se asaza pestele deasupra si se lasa la cuptor, la foc mic.

Sufleu de caramel

 2 linguri coniac, 2 lin­guri apa, 200 g zahar, esenta de vanilie, 400 ml lapte, 100 ml frisca, 4 oua.

 Se caramelizeaza 100 g de zahar cu coniacul, apa si se toarna pe fundul a sase forme de sufleu. Formele se asaza in apa rece. Ouale si restul de zahar se freaca bine, dar nu se bat spuma. Se amesteca bine cu crema obtinuta din fierberea laptelui cu esenta de vanilie si frisca, apoi se strecoara printr-o sita fina in formele de sufleu. Acestea se acopera cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 60 minute, la foc mic.

ShareTweet
Articolul precedent

Masti pentru un ten luminos

Urmatorul Articol

Suntem mai singuri decat am crezut

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Suntem mai singuri decat am crezut

Sicarii, primii teroristi ai istoriei

5G visul neimplinit al lui Nikola Tesla

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.