• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 26 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 26 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Mancare din legume asortate

Mancare din legume asortate

1 august 2007
in Retete culinare
A A

500 g carne tocata in amestec, porc cu vita, 6 dovlecei, 4 ardei gras, 6-10 foi de varza, 2 cepe verzi, 2 linguri orez, 2 linguri pasta de rosii, 1/2 lingurita boia de ardei dulce, sare, piper, 1 ou, smantana, o lingura rasa cu faina, 2-3 rosii.

Se curata dovleceii de coaja, se scobesc pe mijloc de seminte si miez. Se taie bucati mari pe mijloc. Se spala, se curata ardeii de cotor. Foile de varza se oparesc. Se spala rosiile, se taie rondele. Verdeata se spala si se toaca marunt. Orezul se spala, se pune sa stea in apa calda. Carnea se pune intr-un castron, se adauga ceapa tocata marunt, verdeata, oul batut, mararul si patrunjelul tocat, boia, sare, piper dupa gust, rosie taiata marunt. Se amesteca orezul scurs de apa. Se umplu dovleceii, ardeii si se formeaza sarmalutele cu foile de varza oparite. Se formeaza sarmalute mici. Feliile de rosii se pun capac la ardei si dovlecei. Se toarna apa sau supa de carne calda, ulei, se pun la fier la foc domol. Cand sunt aproape gata se face un sos din rosii, boia si pasta de rosii. Se toarna peste legume, se da la cuptor. Se serveste cu smantana.

ShareTweet
Articolul precedent

Mancare din legume asortate

Urmatorul Articol

Dovlecei la cuptor

Articole Similare

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Urmatorul Articol

Dovlecei la cuptor

Dovlecei la cuptor

Explozie de culoare

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

19 iunie 1953 – Executia sotilor Rosenberg

23 iunie 2025

În seara zilei de 19 iunie 1953, închisoarea Sing Sing din New...

Citeste mai departe
Blitz

Tom Cruise, actor si cascador

23 iunie 2025

Într-o epoca în care efectele speciale generate pe calculator domina industria cinematografica,...

Citeste mai departe
Blitz

Milenii de exploatare a sarii

23 iunie 2025

Rezultatele a 20 de ani de cercetare arheologica în vechea zona de...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Urgente pe canicula

23 iunie 2025

Este foarte limpede ca transformarile climatice anuntate de meteorologi au si o...

Citeste mai departe
Femina Club

„Secretele” rujurilor

23 iunie 2025

Pentru a fi... senzuale, netede si catifelate, buzele se îngrijesc la fel...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 23-29 iunie 2025

23 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti pregatiti sa luati initiativa si sa mergeti dupa ce...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.