400 ml bere, o pulpa de miel, 6 fire de usturoi verde, patrunjel verde, marar verde, boia de ardei dulce, sare, piper.
Se curata usturoiul si se taie rondele. Se pune in tava in care urmeaza sa se coaca friptura, impreuna cu verdeata tocata. Se portioneaza pulpa de miel, se presara cu sare, piper si boia dulce. Se pune pe patul de usturoi si se toarna berea. Se acopera tava cu folie de staniol si se coace 90 minute la foc moderat. Se indeparteaza folia si se mai coace 30 minute.
Tort mousse cu portocale
500 g mascarpone, 300 g frisca, 100 g zahar, 30 g zahar brun, 2 galbenusuri, sucul de la 2 portocale, miez de nuca pentru ornat.
Se pun intr-un vas mare branza mascarpone, zaharul, galbenusurile si sucul de la o portocala. Se mixeaza pana ce se obtine o crema tare, apoi se adauga si frisca batuta separat. Se amesteca bine totul si se pune pe un platou, se niveleaza si se orneaza cu miez de nuca, felii de portocala si se presara zaharul brun.
Comentarii