• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 28 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Orez chinezesc

Orez chinezesc

29 iunie 2020
in Retete culinare
A A

 4 cesti orez fiert, 4 linguri unt, 6 cârnaciori, 200 g sunca, 2 oua, o ceapa, 100 g ton, ciuperci, ceapa verde.

 Se fierbe orezul in apa sarata, cu câteva ore inainte de pregatirea mâncarii. Dupa ce a fiert, se scurge si se spala cu apa rece. Cârnaciorii, sunca, ciupercile si ceapa se taie felii subtiri si se prajesc usor in unt. Se adauga putina apa calda si se lasa cratita la foc mic, sa fiarba in câteva clocote. Dupa ce sosul a scazut, se adauga orezul (incalzit in prealabil), tonul rupt in fâsii marunte si ouale batute ca pentru omleta. Se amesteca incet, lasând cratita pe foc foarte putin timp, pâna ce compozitia devine omogena.

Mascota

 Crema: 250 g ciocolata menaj, 100 g unt, 4 oua.

 Pentru montat: cuvertura de ciocolata, o forma rotun-da cu diametrul de 18-20 cm destul de adânca.

 Se topeste ciocolata pe aburi. Se adauga untul bucatele amestecând mereu apoi galbenusurile si la sfârsit albusurile batute spuma. Vasul cu compozitia se lasa mereu pe baie de abur. Se unge cu unt o forma si se imbraca in cuvertura de ciocolata, se lasa sa se raceasca bine, apoi se pune crema in ea si se da iarasi la frigider câteva ore. Se rastoarna cufundând forma câteva minute in apa calda. Se poate aranja mascota folosind forme mici – pentru tarte – tapetate cu hârtie pergament sau staniol si unse cu unt.

ShareTweet
Articolul precedent

Seismografe pe fundul oceanelor

Urmatorul Articol

Masaj facial

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

Masaj facial

Noi dezvaluiri despre “Tic Tac”

De când mâncam la restaurant?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.