• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 11 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 11 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Perisoare cu smantana

Perisoare cu smantana

27 octombrie 2010
in Retete culinare
A A

750 g carne macra, o ceapa mijlocie, o felie de paine, 1 morcov, 1 cartof, 1 ou (sau o ligura de faina), sare, piper, verdeata tocata, 2 Iinguri pesmet.Pentru sos: o ceasca smantana, o lingura faina (sau o lingura unt, 2 linguri faina, o ceasca apa, 2 linguri smantana), o lingurita marar tocat.

Se pregatesc perisoare mici, rotunde, care se dau in faina si se prajesc in ulei. Se asaza intr-o cratita. Se toarna deasupra smantana batuta cu o lingura de faina. Se adauga o lingurita de marar tocat fin si se potriveste de sare. Pentru a se face economie de smantana, se poate prepara separat un sos alb dintr-o 1/2 lingura de unt si o lingura de faina. Se stinge cu o ceasca de apa (sau de lapte) si se adauga o lingura sau doua de smantana. Se pune sare si marar. Se toarna deasupra perisoarelor si se lasa sa fiarba putin, la foc mic.

ShareTweet
Articolul precedent

Supa-crema de conopida

Urmatorul Articol

Mainile, sub lupa

Articole Similare

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Urmatorul Articol

Mainile, sub lupa

Factorul Oz in intalnirile OZN

Misteriosii calugari din Valea Aurului

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 decembrie 1872 – Descoperirea „corabiei-fantoma” Mary Celeste

8 decembrie 2025

Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

Pelicule despre armatele care au dominat Antichitatea

8 decembrie 2025

Civilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...

Citeste mai departe
Blitz

Descoperiri de exceptie la Dobrovat

8 decembrie 2025

În spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Autofagia si postul intermitent

8 decembrie 2025

Ideea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...

Citeste mai departe
Femina Club

Greseli de evitat

8 decembrie 2025

Acneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 decembrie 2025

8 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.