• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 27 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 27 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Peste cu praz

Peste cu praz

23 februarie 2012
in Retete culinare
A A

4 macrouri, 4 fire praz, 2 ardei, 100 ml ulei, 2 linguri bulion, marar, busuioc, sare, piper.

 Prazul si ardeiul se curata si se taie rondele, apoi se caleste cu putina apa. Se adauga bulionul, sare, piper, busuioc si marar tocate marunt. Pestele se curata, se scurge bine si se sterge cu un prosop de hartie, apoi se da cu sare si enibahar sau nucsoara. Se face un pat de legume intr-o tava, se asaza pestele deasupra si se pune la cuptor, la foc mic.

Prajitura cu mere

6 mere de marime mijlocie, 6 linguri zahar brun, 6 oua, 9 linguri faina, sare, 1 praf de copt, 6 linguri zeama de portocale, scortisoara, 1 cubulet unt, stafide, caise uscate.

Se curata merele de coaja si de cotor. Intr-un vas inalt se pune hartie de copt pe care o ungem cu unt. Asezam merele in vas si daca raman spatii intre ele, completam cu alte felii. Umplem mijlocul merelor cu fructe uscate si pudram totul cu scortisoara. Dam vasul la cuptor pentru 10 minute. In aceste timp batem albusurile cu un praf de sare, apoi adaugam zaharul. Dupa accea punem, unul cate unul, galbenusurile, zeama de portocale, apoi faina si in final praful de copt. Turnam compozitia peste mere, dupa ce am adaugat putin unt pe fiecare, si punem la copt, la foc potrivit. Se taie dupa ce s-a racit.

ShareTweet
Articolul precedent

Cascatul regleaza temperatura creierului

Urmatorul Articol

Look natural

Articole Similare

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Urmatorul Articol

Look natural

Desecretizari si agentii oficiale OZN (3)

Urmasul lui Hitler

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

19 iunie 1953 – Executia sotilor Rosenberg

23 iunie 2025

În seara zilei de 19 iunie 1953, închisoarea Sing Sing din New...

Citeste mai departe
Blitz

Tom Cruise, actor si cascador

23 iunie 2025

Într-o epoca în care efectele speciale generate pe calculator domina industria cinematografica,...

Citeste mai departe
Blitz

Milenii de exploatare a sarii

23 iunie 2025

Rezultatele a 20 de ani de cercetare arheologica în vechea zona de...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Urgente pe canicula

23 iunie 2025

Este foarte limpede ca transformarile climatice anuntate de meteorologi au si o...

Citeste mai departe
Femina Club

„Secretele” rujurilor

23 iunie 2025

Pentru a fi... senzuale, netede si catifelate, buzele se îngrijesc la fel...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 23-29 iunie 2025

23 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti pregatiti sa luati initiativa si sa mergeti dupa ce...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.