• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 1 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Peste cu sos de mere

Peste cu sos de mere

6 martie 2023
in Retete culinare
A A

 1,5 kg peste, 50 g costita afumata, o ceapa, 500 g mere, 150 ml smântâna, 2 linguri otet, sare.

 Pestele se curata, se spala, se dezoseaza, se transeaza, se sareaza si se stropeste cu otet. Costita se taie în felii si se pune la foc mic, într-o cratita. Dupa ce s-a topit putin, se adauga ceapa tocata pestisori si merele curatate de coaja, sâmburi si taiate felii. Cratita se acopera si se mai lasa aproximativ 10 minute dupa care se adauga pestele. Se acopera din nou si se lasa sa fiarba pestele în sos, pe foc mic, aproximativ 30 de minute. Inainte de a se servi, se adauga smântâna.


Foitaj cu smochine

 250 g aluat foitaj, 500 g smochine proaspete, 100 g camembert, 100 g gorgonzola, 1 galbenus, o lingura apa.

 Se întinde aluatul si se taie în 8 dreptunghiuri. Se unge aluatul cu galbenusul de ou batut cu apa. Smochinele se taie în doua si se asaza pe dreptunghiurile de aluat. Camembertul si gorgonzola se taie cubulete si se pun pe dreptunghiurile de aluat din loc în loc. Se coace în cuptorul preîncazit la foc potrivit, pâna se rumenesc frumos.

ShareTweet
Articolul precedent

Padurile din Sahara

Urmatorul Articol

Masti naturale cu efecte rapide

Articole Similare

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Urmatorul Articol

Masti naturale cu efecte rapide

Despre asteptatele rapoarte OZN

Experimentul “Milgram”, testarea supunerii fata de autoritate

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

26 iunie 363 d.Hr. – Moartea împaratului roman Iulian Apostatul

30 iunie 2025

În vara anului 363 e.n., împaratul Flavius Claudius Iulianus, cunoscut în istoriografia...

Citeste mai departe
Blitz

Malefici, dar geniali

30 iunie 2025

În filme, din punct de vedere al inteligentei, victimele ocupa de cele...

Citeste mai departe
Blitz

Sezatoare traditionala

30 iunie 2025

Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad (Str. Vasile Pârvan, Nr. 1) organizeaza pe 28...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Rujeola, o boala cu potential letal

30 iunie 2025

Cunoscuta ca una dintre infectiile virale relativ frecvente în copilarie, în primul...

Citeste mai departe
Femina Club

Leac redutabil

30 iunie 2025

Suparatoarea acnee are în propolis un remediu valoros. S-a demonstrat ca propolisul...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 30 iunie – 6 iulie 2025

30 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa energie care îmbunatateste si extinde lucrurile, motiv...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.