• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 1 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 1 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pui cu ciuperci si coniac

Pui cu ciuperci si coniac

25 iulie 2012
in Retete culinare
A A

 4 copane pui, 50 g unt, 50 g faina, 100 ml ulei de masline, o ceapa (curatata si taiata marunt), 30 ml coniac, 450 g rosii decojite, o capatana usturoi, 150 ml supa de pui, 100 g ciuperci.

 Se spala si se curata copanele de pui, care apoi se tavalesc prin faina. Intr-o tigaie se incinge uleiul si se prajesc bucatile de pui pe ambele parti, pana se rumenesc. Peste pui se adauga 25 grame de unt. Intre timp, ceapa se pune in uleiul deja incins si se caleste pana devine aurie. Dupa ce untul s-a topit, bucatile de pui se stropesc cu coniac si se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga apoi rosiile, ceapa calita, usturoiul pisat si zeama de pui. Toate se acopera si se lasa la foc mic pentru o ora. Inainte de servire intr-o tigaie se calesc ciupercile taiate felii. Acestea se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se toarna peste pui.

Inghetata de fructe

 2-3 lingurite zahar, 1 pahar vin, o lingurita rom, 300 g iaurt, fructe (capsuni, zmeura, mure), 2 foi gelatina.

 Iaurtul se amesteca bine cu vinul, zaharul, romul si fructele pasate. Se adauga gelatina dizolvata. Se pune in forme si apoi se tine la congelator pana la servire.

ShareTweet
Articolul precedent

Limbajul florilor ascunde si ingemaneaza sentimente

Urmatorul Articol

Pui cu ciuperci si coniac

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Pui cu ciuperci si coniac

Relaxare

OZN si siguranta aeronautica

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.