3 pui mici (500 g), 50 g unt, coli pergament, sare.
Puii se curata, se sareaza, se ung cu unt, se asaza fiecare pe cate o coala de pergament unsa, de asemenea, cu unt. Se impacheteaza, se pun intr-o tava si se dau la cuptor timp de 45 minute. Cand sunt gata, se scot din pergament si se transeaza.
Parfait de portocale
200 g zahar, 150 ml lapte, 2 oua, 1 plic zahar vanilat, 400 g portocale, 500 g frisca.
Zaharul se amesteca bine cu laptele si ouale pana se omogenizeaza, se pune pe foc si se amesteca, pana ce da in fiert, se ia vasul de pe foc, se adauga zaharul vanilat si se lasa sa se raceasca bine. Se curata portocalele de coaja, se desfac felii, se cojesc partile albe, se scot samburii si se taie in feliute subtiri care se pune peste compozitie, dupa ce aceasta s-a racit. Se toarna compozitia peste frisca si se amesteca usor cu telul. Se toarna in forme de parfait care se pun in congelator timp de trei ore.
Comentarii