• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 21 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 21 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pui Marengo (reteta pentru o portie)

Pui Marengo (reteta pentru o portie)

30 ianuarie 2002
in Retete culinare
A A

            1/2 pui, 3 ciuperci, 1/2 ceapa, 1 lingura de ulei, faina pentru pane, 1 galbenus de ou, 1 lingura de bulion, 1/4 pahar bulion de carne, 50 g carne, 2 bucati creste de cocos, sare, piper. Se curata puiul si se pune la fiert în bulion clocotit. Dupa ce s-a fiert, se portioneaza dupa dorinta. Se presara fiecare bucata cu sare si piper, se bate usor si se face pane. Într-un vas se caleste ceapa. Când începe sa se rumeneasca, se pun bucatile de pui si se calesc pâna capata o culoare aurie, dar fara a fi complet gata. Se pun bucatile de pui într-o cratita mai mare, se adauga ciupercile taiate marunt, se toarna bulion de carne si sosul tomat pregatit în acelasi ulei în care am prajit puiul. Acoperim cratita si lasam sa fiarba înabusit, stropind des carnea cu sosul. Peste 20 de minute punem friptura într-o farfurie adânca. Garnituri: cartofi, pregatiti dupa preferinta, garnituri de aluat etc….In unt: curatam cartofii fierti în coaja, îi taiem în felii subtiri si-i prajim în unt pâna se rumenesc. Ca sa nu se sfarâme, dupa ce curatam cartofii îi lasam sa se raceasca, apoi îi taiem.

ShareTweet
Articolul precedent

21 – 27 ianuarie

Urmatorul Articol

Undeva, în Europa, Liviu Ioan Stoiciu

Articole Similare

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Urmatorul Articol

Undeva, în Europa, Liviu Ioan Stoiciu

Cine suntem?      La granita dintre real si fictiune

Telepatia interdimensionala (2)

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

9 octombrie 1859 – S-a nascut Alfred Dreyfus, victima celei mai mari erori judiciare

15 octombrie 2025

Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai palpitante filme despre supravietuire

15 octombrie 2025

Filmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...

Citeste mai departe
Blitz

Obiecte cu poveste

15 octombrie 2025

O parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Când „dulcele” devine amar

15 octombrie 2025

Atrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...

Citeste mai departe
Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 13-19 octombrie 2025

15 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.