3-6 pulpe, 3-4 catei de usturoi, sare, 50 g unt. Se spala bine pulpele, se sareaza si se frig inabusit in unt (in ceaun). Când sunt gata, se ung cu mujdei si se manânca cu mamaliguta. (Cine doreste face si o salata de ardei copti.)
Prima pagină » Pulpe de pui cu mujdei
3-6 pulpe, 3-4 catei de usturoi, sare, 50 g unt. Se spala bine pulpele, se sareaza si se frig inabusit in unt (in ceaun). Când sunt gata, se ung cu mujdei si se manânca cu mamaliguta. (Cine doreste face si o salata de ardei copti.)
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...
A fost o zi rece de toamna târzie, care avea sa marcheze...
Citeste mai departeCinematografia este o arta care nu doar deconecteaza si ne face sa...
Citeste mai departeDoua colectii importante si doua personalitati esentiale pentru istoria muzeografiei românesti, Alexandru...
Citeste mai departePerioada rece a anului creste nevoia organismului de hormoni tiroidieni. Din acest...
Citeste mai departeO îngrijire atenta a tenului va poate salva de obsesia trecerii anilor...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Sunteti profund îngrijorati de aspectele financiare legate de o proprietate...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii