• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 22 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 22 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rasol cu smantana

Rasol cu smantana

12 decembrie 2018
in Retete culinare
A A

 1,250 kg carne, zarzavat de supa, 4 litri apa, o ceasca smantana, o lingurita faina, o lingura branza rasa, sare, cascaval.

 Se alege o bucata de carne din care facem o rulada, o legam cu ata si o punem la fiert, adaugand zarzavat ca pentru orice supa. Cand carnea este fiarta, se scoate ata si se asaza intr-o tava. Se amesteca intr-o cratita smantana cu 2-3 linguri zeama de carne, faina, sare si o lingura de branza rasa. Se toarna peste rasol, avand grija ca toata carnea sa fie acoperita cu un strat gros. Se presara cascaval ras. Se da la cuptor, se tine pana capata o culoare frumoasa.

Mere umplute cu carne

 12 mere mijlocii, 500 g carne macra, o lingura ulei, 1 ou, sare.

 Pentru sos: 2 linguri unt, 8 lingurite zahar, 1/2 lingurita faina, 2 cesti zeama de carne, sare.

 Merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina, se caleste putin in unt si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza intr-o cratita unsa cu unt. Se face un sos cu zahar ars, faina si zeama de carne care se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.

ShareTweet
Articolul precedent

Stresul iernii

Urmatorul Articol

Dezinformarea din 1969

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Dezinformarea din 1969

Cand democratia este mimata

Falsuri biblice, complicitati dubioase

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.