• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 8 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 8 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rostbif

Rostbif

28 ianuarie 2004
in Retete culinare
A A

2 kg carne de vaca (vrabioare), 50 g untura, sare. Carnea de vaca pentru rostbif este o bucata intreaga de vrabioara, care se scoate de pe oasele respective, se curata de pielite si se sareaza. Se poate presara si cu piper, dupa gust. Dupa 1-2 ore se pune intr-o cratita, se toarna deasupra untura fierbinte si se da la cuptor la foc potrivit ca sa nu se arda friptura si nici sa nu se adauge apa. Rostbiful este gata când s-a rumenit bine carnea pe dinafara, iar inauntru este inca rosie, in sânge. Se taie câteva felii subtiri, dupa ce s-a racorit putin si restul se serveste intreg. Sosul indoit cu zeama de carne se toarna deasupra feliilor sau se serveste in sosiera. Rostbiful poate fi servit in mai multe feluri: cu sos picant când se serveste cald, cu garnitura de diferite legume inabusite, cu sos de mustar si sos de maioneza când se serveste rece.

ShareTweet
Articolul precedent

19-25 ianuarie

Urmatorul Articol

Ca într-un veritabil cor, americanii si rusii anunta ca vor sa cucereasca

Articole Similare

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Femina Club

Spaghete cu somon

16 aprilie 2025

200 g spaghete, 100 g somon afumat, 40 g migdale, 20 g...

Femina Club

Frigarui de miel

7 aprilie 2025

O pulpa de miel, 2 lingurite condimente, 1 vârf de cutit scortisoara...

Femina Club

Cartofi dulci umpluti

1 aprilie 2025

2 cartofi dulci, 350 g cârnati, ulei, o ceapa, 4 catei usturoi,...

Urmatorul Articol

Ca într-un veritabil cor, americanii si rusii anunta ca vor sa cucereasca

Inventatori români "uitati"

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

1 mai 1820 – Executia conspiratorilor de pe Cato Street

5 mai 2025

„Conspiratia de pe Cato Street” a fost un complot vizând asasinarea tuturor...

Citeste mai departe
Blitz

Cei mai excentrici actori de la Hollywood

5 mai 2025

Nu exista nicio îndoiala ca Hollywood-ul, ca industrie, tinde sa atraga personalitati...

Citeste mai departe
Blitz

Cultura uneste

5 mai 2025

Cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Filmului European va începe pe 8...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa ne încarcam bateriile…

5 mai 2025

Tot mai mult ne plângem de oboseala accentuata, de somn insuficient, de...

Citeste mai departe
Femina Club

Esential pentru un par stralucitor

5 mai 2025

La început de primavara aerul uscat, poluarea si temperaturile oscilante pot avea...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 5-11 mai 2025

5 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Soarele este în zodia dumneavoastra si va sporeste energia, asa...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.