• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 20 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 20 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Scrumbie umpluta

Scrumbie umpluta

30 iulie 2014
in Retete culinare
A A

 2 scrumbii, 2 linguri unt, o ceapa, 1 patrunjel, sare, 50 g arpagic, piper, zeama de lamaie.

 Scrumbiile se curata si se spala bine. Intr-un castron se pune untul si se amesteca bine cu ceapa tocata, cu arpagicul curatat, sare, piper si zeama de lamaie. Cu aceasta compozitie se umplu scrumbiile. Apoi se infasoara scrumbiile in folie de aluminiu unsa cu ulei. Se asaza pe gratar, la foc mic si se tin 20 minute (sau in cuptor, 30 minute), intorcandu-le pe ambele parti, cu grija, sa nu curga sosul. Cand sunt gata, se iau de pe gratar, se scot din folie si se asaza pe o farfurie. Deasupra se toarna sosul care s-a strans in folie. Se servesc cu zeama de lamaie.

Dulceata de afine

 1 kg afine, 1 kg zahar, 4 pahare apa, o lamaie.

 Se pune apa cu zaharul sa fiarba pana se obtine un sirop bine legat. Se spala afinele, se scurg bine si se pun sa fiarba in sirop la foc mic. Cand siropul incepe sa faca perle, se adauga zeama de lamaie, se lasa sa dea cateva clocote la foc mai iute, apoi se da deoparte si se pune sa se raceasca. Se toarna in borcane si se pastreaza in camara.

ShareTweet
Articolul precedent

Incursiuni in locuri (ne)pamantesti

Urmatorul Articol

Urgente de sezon

Articole Similare

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Urmatorul Articol

Urgente de sezon

Stiu ca nu poate exista, deci refuz sa ma uit la dovezi

„Regimul Terorii”

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

13 noiembrie 1002 – Masacrul din ziua Sfântului Brice

18 noiembrie 2025

13 noiembrie 1002 a devenit o zi întunecata în istoria Angliei medievale,...

Citeste mai departe
Blitz

Când rolurile devin o eticheta: actori care au definit un singur gen

18 noiembrie 2025

Într-o lume cinematografica obsedata de versatilitate, exista actori care si-au construit maretia...

Citeste mai departe
Blitz

Cetatea Alba Carolina

18 noiembrie 2025

În urma cu 310 ani, în 4 noiembrie 1715, a fost pusa...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Stop cardiac sau atac de cord?

18 noiembrie 2025

Relativ frecvent între cele doua probleme de sanatate mentionate se pune semnul...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii rapide

18 noiembrie 2025

Ideal ar fi ca îngrijirea cotidiana sa confere tenului dumneavoastra hidratare suficienta,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 17-23 noiembrie 2025

18 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta saptamâna relatiile cu prietenii si cu partenerii sunt...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.