• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sos de ciuperci

Sos de ciuperci

26 iunie 2023
in Retete culinare
A A

 4 ciuperci mari, 100 ml smantana dulce, 2 linguri unt, sare, piper, patrunjel verde.

 Ciupercile se curata si se taie sferturi. Untul se pune intr-o tigaie, se adauga ciupercile si se calesc pana se inmoaie. Se adauga sare si piper. Se ia tigaia de pe foc, se adauga smantana, se amesteca si se pune inapoi pe foc mic. Se lasa putin sa se ingroase sosul si se presara deasupra patrunjel verde tocat marunt.

Prajitura cu caise

 6 oua, 250 g zahar, 150 g iaurt, 125 ml ulei, 280 g faina, 10 g praf de copt, o lingura coaja de lamaie, esenta vanilie, caise.

 Caisele se spala, li se scot samburii si se taie felii. Albusurile se separa de galbenusuri. Peste galbenusuri se toarna uleiul, iaurtul, esenta de vanilie si coaja de lamaie, apoi se amesteca bine pana la omogenizare. Albusurile se mixeaza spuma tare cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana bezeaua devine ferma si lucioasa. Se toarna amestecul cu galbenusuri si se amesteca usor cu o spatula. Se cerne faina amestecata cu praful de copt si apoi se incorporeaza in compozitie, cu miscari de jos in sus. Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Caisele se pun in strat uniform pe toata suprafata. Se da la cuptor, la foc mediu, pentru 35 de minute, pana se rumeneste usor deasupra.

ShareTweet
Articolul precedent

4 masti naturale

Urmatorul Articol

Sarcina biroului AARO

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Sarcina biroului AARO

Cea mai puternica tornada din Europa

“Luciditatea terminala”

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.