500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...
Citeste mai departeSavantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...
Citeste mai departePrimul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...
Citeste mai departeConsumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...
Citeste mai departeExista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...
Citeste mai departeBERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii