500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...
În seara zilei de 19 iunie 1953, închisoarea Sing Sing din New...
Citeste mai departeÎntr-o epoca în care efectele speciale generate pe calculator domina industria cinematografica,...
Citeste mai departeRezultatele a 20 de ani de cercetare arheologica în vechea zona de...
Citeste mai departeEste foarte limpede ca transformarile climatice anuntate de meteorologi au si o...
Citeste mai departePentru a fi... senzuale, netede si catifelate, buzele se îngrijesc la fel...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Sunteti pregatiti sa luati initiativa si sa mergeti dupa ce...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii