500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...
Pe 20 noiembrie 284 d.Hr., la Nicomedia, un moment crucial a marcat...
Citeste mai departeActori faimosi care si-au început cariera muncind din greu, ca simplu figuranti?...
Citeste mai departeO expozitie-eveniment, unica în România, „Fragilitatea Eternului. De la Pompeii la Grand...
Citeste mai departeCelebrul filosof Arthur Schopenhauer ne amintea un adevar comun, atât de banal...
Citeste mai departeIarna, când temperaturile scad si aerul devine din ce în ce mai...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi! Urmeaza o saptamâna productiva si aveti avantajul de...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii