500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...
1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...
Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....
Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...
Citeste mai departeCivilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...
Citeste mai departeÎn spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...
Citeste mai departeIdeea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...
Citeste mai departeAcneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii