500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
Prima pagină » Spuma de mere cu frisca (reteta elvetiana)
500 g frisca, zahar dupa gust, 1 kg mere nu prea zemoase, 150 g nuci sau alune.
Se bate spuma frisca cu zahar. Se curata merele, se dau pe razatoare si se incorporeaza cu frisca adaugandu-se nucile zdrobite sau alunele. Se serveste în cupe imediat.
15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...
3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...
În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...
Citeste mai departeÎn septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...
Citeste mai departePalatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....
Citeste mai departeSchimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...
Citeste mai departeAspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii