• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 19 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa de varza dulce

Supa de varza dulce

10 octombrie 2013
in Retete culinare
A A

 O varza potrivit de mare, 1-2 cepe, 2 morcovi, 1 pastarnac, 150 g smantana, 60 g unt, 2 litri apa sau zeama de carne, 2 linguri orez, sare.

 Se curata varza, ceapa, zarzavatul si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul subtire, ca taiteii. Se calesc in unt, se sting cu apa calda sau cu zeama de carne si se toarna in oala, unde se adauga restul de apa si se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba la foc potrivit. Separat, se fierbe orezul in apa cu sare, se limpezeste cu apa rece, se adauga in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna. Se serveste cu smantana.

Cornuri cu mere

 Aluat: 500 g faina, 100 g zahar, 200 g unt, 2 oua, sare.

 Umplutura: 1 kg mere, 30 g unt, 150 g zahar, coaja rasa de lamaie.

 Din faina, zahar, unt, oua si putina sare se face un aluat ce se lasa la rece aproximativ 2 ore. Se intinde apoi o foaie, se taie in patrate si se asaza umplutura. Se ruleaza cornurile, se pun in tavi si se coc la foc potrivit.

 Umplutura se prepara astfel: merele se curata, se dau pe razatoare, se pun intr-o cratita impreuna cu untul, zaharul, coaja rasa de lamaie si se tin la foc mic, amestecandu-se pana ce se inmoaie.

ShareTweet
Articolul precedent

Orase cu proiecte grandioase dar fara viitor

Urmatorul Articol

Gimnastica faciala

Articole Similare

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Urmatorul Articol

Gimnastica faciala

Nick Pope despre venirea extraterestrilor

Ultimul sah al Iranului

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

11 decembrie 969 – Asasinarea împaratului bizantin Nicefor al II-lea

15 decembrie 2025

Nicefor al IIlea Focas (Nikeforos Fokas) a domnit ca împarat bizantin între...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai bune filme despre Frankenstein

15 decembrie 2025

Savantul Frankenstein si creatura sa monstruoasa au captivat generatii întregi, dand nastere...

Citeste mai departe
Blitz

Enciclopedie a provinciei

15 decembrie 2025

Primul volum al trilogiei „Encyclopaedia Bannatica”, semnat de medicul timisorean Adrian Badescu,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Alimente sanatoase pentru vasele de sânge

15 decembrie 2025

Consumul excesiv de alimente procesate sau de grasimi nesanatoase poate duce la...

Citeste mai departe
Femina Club

Stralucire si luminozitate

15 decembrie 2025

Exista multiple „trucuri” la care e bine sa apelati pentru a da...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 15-21 decembrie 2025

15 decembrie 2025

BERBEC 21.0320.04: Sunteti ghidati de o puternica dorinta de a schimba peisajul,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.