Blatul: 5 albusuri, 8 linguri cu zahar, 8 linguri cu faina, 1 praf de copt, 8 linguri cu ulei. Aluatul, ca la chec. Crema: 1/2 kg rahat dat prin masina de tocat cu 2 lamâi intregi, 200 g zahar, 200 g unt, 100 g alune sau nuci rumenite in cuptor
Prima pagină » Tort bezea cu rahat sau foi napolitane
Blatul: 5 albusuri, 8 linguri cu zahar, 8 linguri cu faina, 1 praf de copt, 8 linguri cu ulei. Aluatul, ca la chec. Crema: 1/2 kg rahat dat prin masina de tocat cu 2 lamâi intregi, 200 g zahar, 200 g unt, 100 g alune sau nuci rumenite in cuptor
12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...
3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...
100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...
Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...
Citeste mai departeÎn anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...
Citeste mai departeExpozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...
Citeste mai departeMajoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...
Citeste mai departeEste un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii