Blatul: 5 albusuri, 8 linguri cu zahar, 8 linguri cu faina, 1 praf de copt, 8 linguri cu ulei. Aluatul, ca la chec. Crema: 1/2 kg rahat dat prin masina de tocat cu 2 lamâi intregi, 200 g zahar, 200 g unt, 100 g alune sau nuci rumenite in cuptor
Prima pagină » Tort bezea cu rahat sau foi napolitane
Blatul: 5 albusuri, 8 linguri cu zahar, 8 linguri cu faina, 1 praf de copt, 8 linguri cu ulei. Aluatul, ca la chec. Crema: 1/2 kg rahat dat prin masina de tocat cu 2 lamâi intregi, 200 g zahar, 200 g unt, 100 g alune sau nuci rumenite in cuptor
O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...
Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...
Citeste mai departeFilmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...
Citeste mai departePasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...
Citeste mai departeDiverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...
Citeste mai departeVitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii