Blatul: 5 albusuri, 8 linguri cu zahar, 8 linguri cu faina, 1 praf de copt, 8 linguri cu ulei. Aluatul, ca la chec. Crema: 1/2 kg rahat dat prin masina de tocat cu 2 lamâi intregi, 200 g zahar, 200 g unt, 100 g alune sau nuci rumenite in cuptor
Prima pagină » Tort bezea cu rahat sau foi napolitane
Blatul: 5 albusuri, 8 linguri cu zahar, 8 linguri cu faina, 1 praf de copt, 8 linguri cu ulei. Aluatul, ca la chec. Crema: 1/2 kg rahat dat prin masina de tocat cu 2 lamâi intregi, 200 g zahar, 200 g unt, 100 g alune sau nuci rumenite in cuptor
250 g paste, o conserva cu rosii în bulion, 150 g brânza,...
Fara îndoiala, atunci când tenul dumneavoastra are nevo-ie de hidratare, este ridat,...
750 g fasole fideluta, 3 linguri unt, 2 linguri faina, 1/2 ceasca...
2-3 castraveti, 150 g iaurt sau smântâna, o lingura ulei masline, o...
150 g linte rosie, 500 g dovlecel, 2 morcovi mici, 2 cepe...
Manuel I Comnenul a fost un împarat bizantin din secolul al XII-lea...
Citeste mai departePrima Scoala Româneasca din Sfântu Gheorghe, atestata documentar din anul 1799, poate...
Citeste mai departeÎn lumea reala, o femeie nu a depasit înca „cel mai înalt...
Citeste mai departeO enuntare inspirata a lui Aristotel defineste batrânetea ca o „boala naturala”....
Citeste mai departeBERBEC 21.03-20.04: Va face placere sa socializati cu cei mai apropiati de...
Citeste mai departeCalamitatile naturale precum inundatiile, uraganele si cutremurele au fost întotdeauna considerate semne...
Citeste mai departeCopyright © 1999 - 2024 Revista Magazin
Comentarii