• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 31 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Peste cu rosii umplute

Peste cu rosii umplute

6 decembrie 2012
in Retete culinare
A A

 300 g peste, 4 rosii, patrunjel verde, usturoi, putin ulei.

 Pestele se curata, se spala, se scurge bine si apoi se prajeste. Rosiile se spala, se taie un capacel de la codita. Se scoate miezul, se presara cu sare in interior si se pun la scurs 20 de minute. Pe urma, in fiecare rosie se pune o lingurita de pesmet, se umple toata rosia cu patrunjel verde tocat, iar deasupra se pune usturoi pisat. In fiecare rosie se toarna putin ulei, se asaza intr-o tava si se introduc la cuptor. Rosiile coapte se asaza pe un platou impreuna cu pestele fript, dupa fantezia fiecaruia.

Tort de alune cu nescafe

250 g alune, 200 g zahar farin vanilat, 5 albusuri, 1 paharel rom, 400 g frisca, 2 linguri nescafe.

Se bat bine albusurile cu zaharul, se adauga alunele macinate si romul. Se unge cu unt si se presara cu faina o forma de tort in care se coc doua foi din compozitia rezultata. Cand se racesc, se umplu cu frisca amestecata cu nescafe, iar pe deasupra se orneaza cu frisca.

ShareTweet
Articolul precedent

Lacuri aflate la mari inaltimi

Urmatorul Articol

Par superb

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Par superb

Numai tacanitii vad OZN-uri?

Alexandru Macedon, frumos ca o legenda

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.