• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 27 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 27 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Perisoare din carne de curcan

Perisoare din carne de curcan

9 noiembrie 2014
in Retete culinare
A A

 Pentru perisoare: 350 g piept de curcan dat prin masina, 50 g orez, 1 morcov ras, 1 ou, 50 g pesmet, sare.

 Pentru sos: 1 morcov, 2 linguri smantana, 1/2 ceapa sau una mai mica, 2 linguri ulei de masline, o lingurita amidon de porumb, patrunjel verde.

 Se amesteca bine compozitia pentru perisoare, se modeleaza perisoarele, care se fierb in apa cu sare. Sosul se pregateste astfel: se pune uleiul la incins, se calesc ceapa si morcovul taiate. Se adauga o cana de supa in care au fiert perisoarele si se lasa pana se inmoaie morcovul. Se adauga smantana, se leaga cu amidon si se pun perisoarele in sos. Se mai dau in 2 clocote. La final se presara patrunjel verde.

Rulada cu dovleac

 150 ml apa minerala, 150 ml ulei, 150 ml lapte, sare, 1 ou, coaja de lamaie, 1 plic drojdie, faina cat cuprinde, dovleac, zahar, esenta de rom.

 Se amesteca laptele caldut, apa, uleiul, oul, zaharul, coaja de lamaie, drojdia, sare si faina. Se framanta un aluat bun de intins care se lasa sa creasca 30 de minute. Dovleacul se da prin razatoare, se pune zahar dupa gust si se lasa pe foc, amestecand continuu, pana lasa sirop. La final se adauga esenta de rom. Se intinde aluatul, se adauga dovleacul, se ruleaza si se asaza intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Se coace pana se rumeneste frumos. Se lasa sa se raceasca in tava, dupa care se taie.

ShareTweet
Articolul precedent

Topul legumelor uriase

Urmatorul Articol

Eficienta cremelor de noapte

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Eficienta cremelor de noapte

Aparitii stranii

Victorie strategica impotriva japonezilor

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.