• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 7 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 7 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piept de curcan cu pere

Piept de curcan cu pere

13 noiembrie 2014
in Retete culinare
A A

 4 felii piept de curcan, o para, 80 g fulgi de migdale, 80 g zahar, 2 felii pâine, sare, piper, legume (broccoli, conopida, morcov, pastârnac, mazare, porumb boabe), 200 g migdale, o esenta rom, 2 linguri zahar brun.

 Pieptul de curcan se bate bine, se condimenteaza si se prajeste pe gratar. Cele doua felii de pâine si para taiata feliute, se pun pe gratar si se rumenesc. Legumele se gatesc la aburi. Se ia o felie de piept de curcan, se asaza pe ea o felie de para si se ruleaza. Pe un platou se asaza feliile de pâine, pe ele rulourile si de jur-imprejur legumele. Intr-o tigaie se pun zaharul si migdalele, se lasa sa se topeasca un pic zaharul, se adauga esenta de rom, zaharul brun si se amesteca pâna se obtine un sos mai gros. Sosul astfel obtinut se presara peste pieptul de curcan si legume. Se decoreaza apoi cu câtiva fulgi de migdale.

Prajitura cu iaurt

 300 g iaurt, 300 g faina, 300 g zahar, 3 oua, 3 linguri ulei, 100 g stafide, 50 g coaja de lamâie confiata, 1 pliculet praf copt.

 Se bat ouale cu zaharul pâna se topeste zaharul. Se adauga iaurtul si se amesteca bine. Se pune apoi uleiul, faina, praful de copt si se amesteca pâna se omogenizeaza. Se pun stafidele si coaja de lamâie. Se tapeteaza o forma cu hârtie de copt si se toarna aluatul. Se da la cuptor, la foc mic, pâna se rumeneste deasupra. Se lasa sa se raceasca bine, apoi se scoate din tava si se portioneaza.

ShareTweet
Articolul precedent

Porti catre Infern

Urmatorul Articol

Piele supla si catifelata

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Piele supla si catifelata

Mai sunt dosare OZN britanice de desecretizat

Femei pe frontul barbatilor

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.