• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 9 iulie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piure de dovleac cu carne de curcan

Piure de dovleac cu carne de curcan

4 decembrie 2015
in Retete culinare
A A

 1 dovleac potrivit, 200 g ciuperci, 2 cepe, 300 g carne de curcan tocata, o lingura faina, 50 ml vin rosu, coaja rasa de la o portocala, 1/2 legatura rozmarin, 1/2 legatura maghiran, 1/2 legatura coriandru, sare, piper, 50 g unt.

 Dovleacul se fierbe la aburi aproximativ 40 de minute. Intre timp se taie ciupercile si ceapa fideluta, se amesteca bine cu ierburile tocate marunt si se pun la calit in unt. Se adauga carnea de curcan tocata si faina dizolvata in vin. Dovleacul se paseaza bine, se adauga coaja rasa de la o portocala si se amesteca in compozitia de ciuperci. Se toarna intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor, la foc potrivit, pentru 45 minute.

Negresa cu nuca de cocos

 O cana lapte, o cana si jumatate zahar, o cana faina, 200 g unt, 2-3 linguri cacao, 3 oua, ciocolata, nuca de cocos fulgi.

 Se pun intr-o cratita pe foc untul, laptele, zaharul, cacaua si se dau in clocot. Se da cratita deoparte si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se adauga galbenusurile, faina, praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se intinde in strat uniform aluatul. Se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt, se scoate si se lasa sa se raceasca. Dupa aceea se toarna deasupra ciocolata topita pe baie de aburi, se presara nuca de cocos, se taie si se serveste.

ShareTweet
Articolul precedent

Dragoste fara frontiere

Urmatorul Articol

Din petale de trandafiri

Articole Similare

Femina Club

Telina cu sos de smântâna

7 iulie 2025

1,5 kg telina, 50 g unt, 50 g faina, o cana lapte,...

Femina Club

Ostropel cu aripioare

30 iunie 2025

1 kg aripioare, 125 ml ulei, 2 cepe, 1 morcov, o jumatate...

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Urmatorul Articol

Din petale de trandafiri

Rolul NORAD in monitorizarea OZN-urilor

Ultimul rege al Iugoslaviei

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

3 iulie 1423 – S-a nascut regele Ludovic al XI-lea al Frantei

7 iulie 2025

Supranumit „Regele Paianjen” pentru firea sa vicleana si reteaua de aliante si...

Citeste mai departe
Blitz

„Schema feniciana” – o comedie neagra pentru zile albe

7 iulie 2025

Cunoscutul, dar si controversatul regizor Wes Anderson revine în atentia publicului cu...

Citeste mai departe
Blitz

Colectie vestimentara

7 iulie 2025

Expozitia ROYAL, care include lucrari inspirate din viata si activitatea Reginei Maria,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Sa întelegem acneea

7 iulie 2025

În general, la un nivel precar de informare si de educatie sanitara,...

Citeste mai departe
Femina Club

Remedii simple

7 iulie 2025

Mai ales vara, multe femei se plâng de senzatia de picioare obosite...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 7-13 iulie 2025

7 iulie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti munci din greu pentru a duce lucrurile la bun...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.