• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 21 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 21 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Varza de Bruxelles la cuptor

Varza de Bruxelles la cuptor

10 aprilie 2023
in Retete culinare
A A

 500 g varza de Bruxelles, 2 linguri ulei, 2 catei de usturoi, o lingura sos de rosii, o jumatate ardei rosu, patrunjel verde, sare, piper.

 Se spala varza de Bruxelles sub jet de apa rece, apoi se taie in doua. Se pune varza intr-un vas, se adauga uleiul, sosul concentrat de rosii si patrunjelul tocat fin. Se amesteca bine, se pune piper, usturoiul tocat marunt si ardeiul taiat bucatele. Peste legume se adauga 100 ml de apa fierbinte. Se da totul la cuptor si se lasa pana se patrunde varza. 

Prajitura cu nuca

 8 oua, 400 g nuca macinata, 400 g unt, 200 g zahar pudra, 150 g zahar tos, 5 linguri faina, 2 pliculete zahar vanilat, 1 pliculet praf de copt.

 Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul tos si zaharul vanilat. Cand spuma este tare, se adauga nuca macinata, praful de copt si 5 linguri cu faina. Se amesteca totul de sus in jos, pana cand se omogenizeaza. Se imparte compozitia in trei parti egale si se coc trei foi. Separat, se bat galbenusurile cu zaharul pudra pana se albesc, apoi se tine pe baie de aburi pana lucesc. Pana se racesc galbenusurile, se bate untul spuma. Galbenusurile se amesteca bine cu untul. Se asambleaza prajitura, punand intre foi crema, se da la rece 2-3 ore, apoi se taie si se serveste.

ShareTweet
Articolul precedent

Circulatie deficitara

Urmatorul Articol

Un raport OZN dezamagitor

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Femina Club

Sos de ciuperci

10 august 2025

100 g ciuperci proaspete, o ceapa mica, 1 catel usturoi, o lingura...

Femina Club

Piept de pui în sos

14 iulie 2025

1 piept de pui mare, 5 ml ulei de masline, 3 catei...

Urmatorul Articol

Un raport OZN dezamagitor

Navele-sicriu ale Foametei

Misterioasa fata Denisovana

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

14 august 1688 – S-a nascut „Regele Sergent”

18 august 2025

Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...

Citeste mai departe
Blitz

„Cacealmaua”: 7 Oscaruri pentru o… escrocherie memorabila!

18 august 2025

În anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...

Citeste mai departe
Blitz

România Agfacolor. 1940-1948

18 august 2025

Expozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Ceaiul si inima

18 august 2025

Majoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...

Citeste mai departe
Femina Club

Vitaminele tenului

18 august 2025

Este un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

18 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.