• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 2 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 2 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Antricot de vaca

Antricot de vaca

4 iunie 2003
in Retete culinare
A A

             4 antricoate de vaca (circa 600 g), 80 g untura, 200 g ceapa, 140 g faina, 1 cana cu lapte, 1 vârf de cutit de boia, 2 oua, 2 linguri pasta de rosii, 50 g unt, 60 g sunca fiarta taiata felii foarte subtiri, sare, 1 kg cartofi. Antricoatele spalate si zvântate se bat bine si se sareaza. Se trec putin prin faina si se prajesc pe ambele parti in untura incinsa. Se scot pe o farfurie. In untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt. Când este gata se adauga 1 lungura de faina care se prajeste (sa devina rumena). Se stinge cu boia, bulion de rosii, cu putina apa sau supa de oase. Dupa câteva minute de fierbere se pun bucatile de carne si se lasa sa fiarba pâna devin fragede. Intre timp, intr-o cratita se infierbânta untul, se adauga restul de faina si se tine pe foc pâna când capata o culoare galbuie. Se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba. Când s-a ingrosat se ia de pe foc si se incorporeaza sunca. Se adauga ouale si sarea necesara. Cartofii curatati si taiati in cubulete, fierti in apa sarata si scursi, se amesteca cu sosul preparat. Pe farfuria de servit se asaza feliile de carne. Deasupra lor se toarna sosul amestecat cu cartofi.

ShareTweet
Articolul precedent

26 mai – 1 iunie

Urmatorul Articol

50 de ani de la isprava lui Sir Edmund Hillary si Tenzing Norgay

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

50 de ani de la isprava lui Sir Edmund Hillary si Tenzing Norgay

Prin buncarele creierului

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.