• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 19 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 19 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Antricot de vaca

Antricot de vaca

4 iunie 2003
in Retete culinare
A A

             4 antricoate de vaca (circa 600 g), 80 g untura, 200 g ceapa, 140 g faina, 1 cana cu lapte, 1 vârf de cutit de boia, 2 oua, 2 linguri pasta de rosii, 50 g unt, 60 g sunca fiarta taiata felii foarte subtiri, sare, 1 kg cartofi. Antricoatele spalate si zvântate se bat bine si se sareaza. Se trec putin prin faina si se prajesc pe ambele parti in untura incinsa. Se scot pe o farfurie. In untura ramasa se caleste ceapa tocata marunt. Când este gata se adauga 1 lungura de faina care se prajeste (sa devina rumena). Se stinge cu boia, bulion de rosii, cu putina apa sau supa de oase. Dupa câteva minute de fierbere se pun bucatile de carne si se lasa sa fiarba pâna devin fragede. Intre timp, intr-o cratita se infierbânta untul, se adauga restul de faina si se tine pe foc pâna când capata o culoare galbuie. Se stinge cu lapte si se lasa sa fiarba. Când s-a ingrosat se ia de pe foc si se incorporeaza sunca. Se adauga ouale si sarea necesara. Cartofii curatati si taiati in cubulete, fierti in apa sarata si scursi, se amesteca cu sosul preparat. Pe farfuria de servit se asaza feliile de carne. Deasupra lor se toarna sosul amestecat cu cartofi.

ShareTweet
Articolul precedent

26 mai – 1 iunie

Urmatorul Articol

50 de ani de la isprava lui Sir Edmund Hillary si Tenzing Norgay

Articole Similare

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Urmatorul Articol

50 de ani de la isprava lui Sir Edmund Hillary si Tenzing Norgay

Prin buncarele creierului

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

12 iunie 1519 – S-a nascut Cosimo de Medici

16 iunie 2025

Cosimo I de’ Medici (1519-1574) a fost primul Duce de Florenta si,...

Citeste mai departe
Blitz

Cleopatra, superproductia care a adus Hollywood-ul la un pas de ruina

16 iunie 2025

Filmul „Cleopatra”, regizat de Joseph L. Mankiewicz, este cunoscut nu doar ca...

Citeste mai departe
Blitz

Rubens la Palat

16 iunie 2025

Cea mai valoroasa pictura din România este prezentata la Palatul Culturii din...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Carnea rosie si riscul de cancer

16 iunie 2025

Alimentatia, respectiv calitatea hranei de fiecare zi este frecvent „surclasata” de interese...

Citeste mai departe
Femina Club

„Amprentele” tineretii

16 iunie 2025

Ingrijirea tenului matur este esentiala în lupta cu ridurile, pentru mentinerea „amprentelor”...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 16-22 iunie 2025

16 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Porniti într-o calatorie si veti fi uimiti de diferenta, deoarece...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.