• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 12 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
miercuri, 12 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Crap special

Crap special

8 mai 2002
in Retete culinare
A A

              1,500 kg crap proaspat, 250 g ceapa, 100 g morcovi, 300 g arpagic, 50 ml bulion, foi de dafin, piper, cimbru, chimen, 300 ml ulei, 150 g faina, 200 g masline, 100 g lamâie, patrunjel. Pestele se curata, se indeparteaza capul, coada si inotatoarele. Se imparte in portii, se sareaza, se scurge, se da prin faina si se prajeste in ulei, folosindu-se doar 200 ml. Pestele se asaza pe o tava, bucata lânga bucata. In aceeasi tigaie si in acelasi ulei, in care s-a prajit pestele, se rumenesc ceapa taiata marunt, condimentele si morcovul dat prin razatoare. Când sunt rumenite, se toarna apa in care a fost fiert, separat, arpagicul. Acesta se scoate din apa, se scurge si se aranjeaza lânga pestele prajit. Sosul din tigaie se lasa sa fiarba 20 minute, dupa care se paseaza prin strecuratoare si se toarna peste peste si arpagic. Se coace in cuptor circa 20 minute, se adauga restul de ulei. Se serveste cald, garnisit cu masline si cu felii de lamâie. Se poate servi si rece.

ShareTweet
Articolul precedent

29 aprilie – 5 mai

Urmatorul Articol

6 – 12 mai

Articole Similare

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Urmatorul Articol

6 - 12 mai

Abatorul personajelor literare

Tineri si nelinistiti

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

6 noiembrie 1494 – S-a nascut sultanul Soliman Magnificul

11 noiembrie 2025

Soliman Magnificul, cunoscut si sub numele de Soliman I, a fost unul...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar despre laureatii cu… Nobel!

11 noiembrie 2025

De la savanti care au schimbat cursul stiintei pâna la lideri care...

Citeste mai departe
Blitz

Tinutul Momârlanilor, Tara dintre Jiuri

11 noiembrie 2025

Cunoscuta si ca Tinutul Momârlanilor, o denumire de suflet pentru locuitorii zonei,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Cea mai frecventa boala articulara

11 noiembrie 2025

Osteoartrita se caracterizeaza printr-o „durere mecanica”, din ce în ce mai accentuata...

Citeste mai departe
Femina Club

Pasi esentiali

11 noiembrie 2025

Un adevar ce nu poate fi ignorat este acela ca pielea din...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 10-16 noiembrie 2025

11 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Saptamâna aceasta va fi una care va va multumi pentru...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.