• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 2 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 2 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Miel cu sos de ansoa

Miel cu sos de ansoa

7 mai 2024
in Femina Club, Retete culinare
A A

500 g carne de miel, 100 g masline verzi, 2 linguri ansoa maruntit, ulei de masline, cimbru verde, rozmarin verde, usturoi pisat, o lingura unt, o ceasca vin, o ceasca supa de miel, sos de rosii, sare, piper.

Carnea de miel se spala si se usuca pe prosoape absorbante. Se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, ulei de masline, jumatate ceasca vin si se lasa la marinat pentru câteva ore la frigider. Se prepara un sos prin sotarea usturoiului în unt pâna îsi schimba culoarea. Se toarna vinul, supa de miel si sosul de rosii, se omogenizeaza, se încorporeaza ansoa, sare si piper dupa gust. Se scoate carnea de miel din marinata si se rumeneste într-o tigaie încinsa cu ulei de masline. Se adauga restul de marinata, putina apa si se continua fierberea pâna se patrunde carnea.

 

Fursecuri cu jeleu

500 g faina, 3 oua, o ceasca smântâna, 2 linguri esenta de vanilie, 1 plic praf de copt, o lingura zahar farin, putina sare, lapte caldut, jeleu de fructe, zahar pentru pudrat.

Intr-un bol se cern faina, sarea si praful de copt, apoi se adauga ouale, zaharul farin, esenta de vanilie si smântâna. Se pune laptele caldut si se framânta pâna se obtine un aluat elastic, care se acopera si se lasa la loc cald 30 minute. Pe masa de lucru tapetata cu faina se întinde o foaie de aluat si se taie din ea cerculete de 3 marimi diferite (de la mare la mic). Se asaza prima data cercul mare de aluat, cel mijlociu si deasupra cel mic. Cu degetul aratator apasam în centrul acestor cercuri de aluat, apoi se taie cu un cutit cu lama subtire marginea bucatilor obtinând o steluta. Fursecurile se pun pe o tava tapetata cu hârtie de copt, se ung cu un galbenus amestecat cu putin lapte si se coc la foc potrivit 25-30 minute. La sfârsit, cât sunt înca fierbinti, se pune în mijloc jeleul de fructe. Se scot pe un platou si se pudreaza cu zahar.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 6-12 mai 2024

Urmatorul Articol

Uleiuri „miraculoase”

Articole Similare

Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Secretele unui ten fin

27 octombrie 2025

Un ten fin, fara imperfectiuni si bine hidratat se obtine folosind cu...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Urmatorul Articol

Uleiuri „miraculoase”

Cum sa înfrângeti frica de înaltime

Târgul de sub oras

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
Istorii

Dezastrul de la Halifax

27 octombrie 2025

În dimineata zilei de 6 decembrie 1917, orasul Halifax, situat în provincia...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.