• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 23 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 23 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Carne cu varza

Carne cu varza

16 iunie 2004
in Retete culinare
A A

                800 g carne de vitel (de la piept), 2 verze proaspete, sare, piper, 2 legaturi marar verde, 2 linguri cu ulei, 2 linguri cu faina, 1 legatura ceapa verde, 1-2 linguri pasta de rosii, 1 lingurita boia dulce. Varza se curata, se spala, se taie in doua si se pune in apa clocotita sa dea doua-trei clocote, se scoate, se lasa sa se raceasca. In apa de la varza se adauga o foaie de dafin, o legatura de ceapa taiata marunt, câteva boabe de piper si se pune bucata de carne sa dea doua-trei clocote. Se ruleaza foile de varza oparite, se taie fideluta, se pun intr-o cratita. In mijlocul verzei punem bucata de carne. Se lasa sa fiarba. Când carnea este moale se adauga doua linguri cu pasta de rosii, o lingura cu ulei, doua linguri cu faina, se dilueaza cu zeama de la varza, se bat bine cu telul si se toarna peste mâncarea de varza. Mai adaugam zeama in care am oparit carnea si varza, si dam cratita la cuptor pâna scade. Se serveste cu smântâna si marar.

ShareTweet
Articolul precedent

7 – 13 mai

Urmatorul Articol

Mâncare cu piept de vitel sau cu limba de porc

Articole Similare

Femina Club

Sote de aripioare

22 decembrie 2025

10 aripioare, ulei, sare, piper, praf de usturoi. Se spala aripioarele, se...

Femina Club

Legume cu smantana

15 decembrie 2025

1 kg legume fierte, 250 ml smantana, 30 g faina, sare, 50...

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Urmatorul Articol

Planeta Venus a trecut voioasa prin fata Soarelui

Cititorii au dreptul sa viseze

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

18 decembrie 1626 – S-a nascut regina Cristina a Suediei

22 decembrie 2025

Regina Cristina a Suediei (pe numele întreg Kristina Alexandra), una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

„Cravata galbena” – Portretul unui geniu care nu s-a lasat înteles

22 decembrie 2025

Cel mai recent film al regizorului Serge Ioan Celibidachi (fiul marelui dirijor...

Citeste mai departe
Blitz

Craciunul confiscat

22 decembrie 2025

Sarbatorile autentice din satul traditional românesc – cu vechi colinde si miros...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Tratarea atacului de panica

22 decembrie 2025

Atacul de panica este un episod brusc si recurent de teama intensa...

Citeste mai departe
Femina Club

Daca purtati ochelari

22 decembrie 2025

...efectul de lupa al lentilelor va obliga la meticulozitate în privinta machiajului....

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 22-28 decembrie 2025

22 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Veti fi în elementul dumneavoastra, deoarece acesta este momentul perfect...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.