• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 1 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 1 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Drob de miel

Drob de miel

7 aprilie 2004
in Retete culinare
A A

         1 prapur de miel, inima, ficatul si plamânii, 5-6 cepe verzi, 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, 1/2 pahar cu otet, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar verde, 3-4 oua, 1 lingura cu unt sau untura, sare, piper, 1 ceasca cu lapte dulce. Prapurul se spala si se tine in otet. Legumele, curatate si spalate, se pun sa fiarba. Când sunt aproape fierte se pun sa fiarba in aceeasi apa si maruntaiele (cu otet, foi de dafin si piper). Când carnea este fiarta se scoate, se lasa sa se raceasca. Se scot legumele si se dau deoparte. Se da prin masina de tocat numai carnea (legumele nu se pun). In carnea tocata se adauga sare, piper, verdeata tocata, 3 legaturi de ceapa verde taiata marunt, 3-4 galbenusuri batute bine si albusurile spuma. Se intinde prapurul pe fundul unui vas rotund sau al unei forme de tort unsa cu unt sau untura, se pune in el tocatura apoi se acopera cu marginile prapurului, dând o forma frumoasa – rotunda sau patrata. Se unge cu ulei cald si se asaza drobul la cuptor. Dupa 20-30 minute drobul este gata. Se serveste cu salate. Daca nu este prapure de miel, se poate folosi o foaie de aluat subtire care a fost unsa cu unt. (Foaia de aluat se prepara din faina, ou, lapte sau apa.)

ShareTweet
Articolul precedent

29 martie – 4 aprilie

Urmatorul Articol

Noua polemica privitoare la originea omului

Articole Similare

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Femina Club

Budinca din piept de gaina

10 august 2025

3 bucati piept de gaina, 3 felii pâine, o ceasca lapte, 4...

Urmatorul Articol

Noua polemica privitoare la originea omului

Regatul necunoscut din Fagaras

Rapiti de OZN-uri

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

28 august 430 – A murit Sfântul Augustin din Hippo

1 septembrie 2025

Sfântul Augustin din Hippo (354-430) a fost unul dintre cei mai importanti...

Citeste mai departe
Blitz

Liam Neeson: Un (alt) politist cu explozie întârziata!

1 septembrie 2025

Dupa mai bine de trei decenii de la lansarea seriei originale Un...

Citeste mai departe
Blitz

Retrospectiva „ANONIMUL”

1 septembrie 2025

Retrospectiva celei de-a XXII-a editii a Festivalului International de Film Independent ANONIMUL,...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Nu sariti peste micul dejun!

1 septembrie 2025

Pentru foarte multe persoane active fenomenul acesta nu constituie o noutate: daca...

Citeste mai departe
Femina Club

Look proaspat

1 septembrie 2025

Vara cu temperaturi ridicate confera mai multa sensibilitate pielii. In aceste conditii...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 1-7 septembrie 2025

1 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Pentru ca actionati rapid si va doriti sa fiti întotdeauna...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.