• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 18 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 18 august 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Cartofi dulci umpluti

Cartofi dulci umpluti

1 aprilie 2025
in Femina Club, Retete culinare
A A

2 cartofi dulci, 350 g cârnati, ulei, o ceapa, 4 catei usturoi, 500 g ardei kapia, sare, piper, cimbru, 50 ml sos rosii, 400 g rosii, 40 g masline, patrunjel verde.

Se spala cartofii, se pun într-o tava tapetata cu hârtie de copt, se înteapa cu o furculita si se dau la cuptor preîncalzit, pâna se coc. Se taie cârnatii rondele si se prajesc într-o tigaie. Intr-o alta tigaie se pune ulei, se adauga ceapa tocata marunt si se lasa putin pe foc, se adauga si usturoiul tocat, se mai lasa putin si apoi se pune ardeiul kapia, feliat. Se potriveste gustul de sare, piper si cimbru. Se amesteca totul, se lasa pe foc pâna se înmoaie legumele, apoi se adauga sosul de rosii si rosiile taiate cubulete. Se lasa sa fiarba pâna scade putin si se pun maslinele taiate, cârnatii prajiti, se amesteca din nou, se opreste focul si la urma se adauga patrunjelul tocat. Cu acest amestec se umplu cartofii copti si se servesc.

Fursecuri cu ciocolata

180 g unt, 70 g zahar pudra, 1 plic zahar vanilat, 2 galbenusuri, 220 g faina, 1 plic praf de copt.
Pentru decor: 150 g ciocolata, coaja de portocala, decoratii din zahar.

Se pune untul la temperatura camerei într-un bol, se adauga zaharul pudra si zaharul vanilinat, apoi se mixeaza pâna se omogenizeaza totul. Se adauga cele 2 galbenusuri si se mixeaza din nou, apoi se adauga faina si praful de copt. Se mixeaza totul bine, apoi se pune compozitia într-un posh si se formeaza fursecurile sub forma de potcoava, apoi se coc în cuptorul preîncalzit si dupa coacere, se lasa sa se raceasca. Se topeste ciocolata pe baie de aburi si se trece fiecare fursec prin ciocolata topita si se asaza pe o tava cu hârtie de copt. Pe partea cu ciocolata se presara decor din zahar sau coaja de portocala macinata.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 31 martie – 6 aprilie 2025

Urmatorul Articol

„Regim cosmetic” riguros

Articole Similare

Femina Club

Vitaminele tenului

18 august 2025

Este un adevar ce nu poate fi ignorat acela ca sunt foarte...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Ingrijiri speciale

11 august 2025

Genele, cu lungimea, curbura si frumusetea lor amplifica aspectul deosebit al chipului....

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Pericolul nocturn al tenului stralucitor

11 august 2025

Daca va imaginati ca tendinta de a mânca noaptea se concretizeaza adesea...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

„Regim cosmetic” riguros

Gripa adultilor, preventie si tratament

Cenaclul Flacara – O istorie

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

14 august 1688 – S-a nascut „Regele Sergent”

18 august 2025

Frederic Wilhelm I a fost rege al Prusiei între 1713 si 1740...

Citeste mai departe
Blitz

„Cacealmaua”: 7 Oscaruri pentru o… escrocherie memorabila!

18 august 2025

În anul 1973, într-o perioada în care cinematografia americana era în plina...

Citeste mai departe
Blitz

România Agfacolor. 1940-1948

18 august 2025

Expozitia exterioara de fotografie „România Agfacolor. 1940-1948”, dedicata începuturilor fotografiei color în...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Ceaiul si inima

18 august 2025

Majoritatea consumatorilor de ceai au convingerea ca acesta le aduce doar beneficii,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 18-24 august 2025

18 august 2025

BERBEC 21.03-20.04: Nivelul dumneavoastra de energie va fi ridicat si veti simti...

Citeste mai departe
Istorii

„Miserere mei, Deus”, o capodopera furata cu… urechea!

18 august 2025

Într-o epoca în care muzica sacra era învaluita în mister si restrictii,...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.