125 g carne de porc, 375 g carne de berbec, sare, 5 oua, 100 g paine, 200 g ciuperci, 3 linguri bulion, 3 linguri smantana, 2 linguri branza rasa.
Carnea taiata in bucati mici se amesteca bine cu sare, boia, ou, paine inmuiata in lapte si ciupercile tocate. Toata compozitia se pune intr-o cratita unsa cu grasime si se lasa in cuptor aproximativ 40 de minute. Ouale fierte se taie in felii, se aranjeaza pe deasupra budincii atunci cand aceasta este aproape gata. Din smantana, bulion si branza rasa pregatim un sos picant pe care-l turnam peste budinca. Se mai lasa cratita 10 minute in cuptor.
Salata de fructe
1 ananas, 1/2 nuca de cocos, 2 banane, 1 mango, 2 kiwi, capsuni, 2 portocale rosii, struguri, whisky cream, vanilie.
Se taie fructele cubulete si se pun intr-un bol. Se amesteca, dupa care se adauga 3 linguri de whisky cream. Se pudreaza cu vanilie.
Comentarii