• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 25 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 25 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Ficat cu mere

Ficat cu mere

27 septembrie 2012
in Retete culinare
A A

 4 mere, 200 g ficat de pasare (de preferinta, de rata), 100 ml ulei.

 Se scobesc merele de samburi, se taie rondele care se prajesc in ulei, apoi punem si ficatul la prajit fara sare. Cand este gata se asaza pe o farfurie, se presara sare, piper si se serveste.

Rulada cu nuca de cocos

400 g biscuiti, 5 linguri de zahar, 200 ml lapte, 100 g cacao.

Crema: 5 linguri zahar pudra, 125 g nuca de cocos rasa, 1 pachet de unt, 2 pachetele zahar vanilat.

Se pune la fiert laptele, cacaua si zaharul. Dupa ce au dat in clocot, se adauga biscuitii macinati si se amesteca bine pana cand totul devine ca o pasta din care se intind doua foi pe folii. Crema se prepara din unt frecat spuma cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Dupa ce s-a topit untul, se adauga nuca de cocos si se amesteca bine. Cand este gata, se intinde peste foi, se ruleaza si se tine la frigider pana le servim.

ShareTweet
Articolul precedent

Curiozitati in lumea animalelor si a pasarilor

Urmatorul Articol

Ochi migdalati

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Urmatorul Articol

Ochi migdalati

Tragedia din trecatoarea Diatlov

De ce visa Hitler la Polul Sud

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

20 noiembrie 284 d.Hr. – Diocletian este proclamat împarat

23 noiembrie 2025

Pe 20 noiembrie 284 d.Hr., la Nicomedia, un moment crucial a marcat...

Citeste mai departe
Blitz

De la figuranti la superstaruri: povesti uimitoare ale actorilor

23 noiembrie 2025

Actori faimosi care si-au început cariera muncind din greu, ca simplu figuranti?...

Citeste mai departe
Blitz

Fragilitatea Eternului

23 noiembrie 2025

O expozitie-eveniment, unica în România, „Fragilitatea Eternului. De la Pompeii la Grand...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Omul contemporan, între post si abuzul alimentar

23 noiembrie 2025

Celebrul filosof Arthur Schopenhauer ne amintea un adevar comun, atât de banal...

Citeste mai departe
Femina Club

Agresiunile sezonului rece

23 noiembrie 2025

Iarna, când temperaturile scad si aerul devine din ce în ce mai...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 24-30 noiembrie 2025

23 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi! Urmeaza o saptamâna productiva si aveti avantajul de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.