• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 12 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
vineri, 12 decembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Friptura exotica

Friptura exotica

14 mai 2015
in Retete culinare
A A

 6 pulpe pui, 150 g alune neprajite, 4 linguri miere, o lingura ulei, 2 lamâi, o lingura patrunjel tocat.

 Carnea se spala si se curata, apoi se lasa in sucul celor doua lamâi pentru 10 minute. Alunele se zdrobesc mai mare si se amesteca cu mierea usor incalzita pe foc. Carnea se pune in tava cu tot cu sucul de lamâie in care a stat, apoi se toarna peste fiecare pulpa, cu o lingura de miere si cu alune. Se pune uleiul in tava si se da la cuptor pentru o ora. In sosul care se formeaza se poate pune patrunjel tocat.


Biscuiti cu fulgi de ciocolata amaruie

 250 g unt, 300 g fulgi ciocolata amaruie, 5 oua, 300 g zahar, 150 g faina, 1 praf de sare.

 Se pune untul in bain-marie sa se topeasca, impreuna cu 100 g ciocolata si cu zaharul. Se amesteca bine si se lasa la racit, apoi se adauga in compozitie ouale, faina si fulgii de ciocolata. Se amesteca si se obtine un aluat moale din care se formeaza cu 2 lingurite gramajoare, pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hârtie de copt. Se lasa un spatiu de 2-3 cm intre ele, pentru ca isi vor mari volumul. Se da tava la cuptorul incalzit, la foc mediu, timp de 35-40 minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Horoscopul saptamanii: 18-24 mai 2015

Urmatorul Articol

14 mai 1316 – S-a nascut împaratul Charles al IV-lea

Articole Similare

Femina Club

Pui caramelizat

8 decembrie 2025

1 pui grill dezosat, 50 ml ulei de masline, 3 linguri miere,...

Femina Club

Cartofi cu ciuperci

3 decembrie 2025

400 g ciuperci, 2 cepe, 4 cartofi, ulei, sare, piper. Se curata...

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Urmatorul Articol

14 mai 1316 – S-a nascut împaratul Charles al IV-lea

Evanghelia dupa Lucas

...Din mosi-stramosi

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 decembrie 1872 – Descoperirea „corabiei-fantoma” Mary Celeste

8 decembrie 2025

Pe 4 decembrie 1872, oceanul Atlantic a oferit lumii una dintre cele...

Citeste mai departe
Blitz

Pelicule despre armatele care au dominat Antichitatea

8 decembrie 2025

Civilizatia romana a exercitat dintotdeauna o fascinatie aparte asupra lumii moderne. Ordinea...

Citeste mai departe
Blitz

Descoperiri de exceptie la Dobrovat

8 decembrie 2025

În spatiile Muzeului de Istorie a Moldovei va fi deschisa publicului, la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Autofagia si postul intermitent

8 decembrie 2025

Ideea de post alimentar s-a imprimat în mentalul colectiv ca o practica...

Citeste mai departe
Femina Club

Greseli de evitat

8 decembrie 2025

Acneea, problema medicala frecventa, care afecteaza una din zece persoane din lume,...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 decembrie 2025

8 decembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceste zile sunt favorabile încheierea unor proiecte legate de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.