• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 13 septembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pateu de ficat de porc cu legume la cuptor

Pateu de ficat de porc cu legume la cuptor

16 octombrie 2002
in Retete culinare
A A

             500 g ficat de porc, 3 morcovi mari, cozile de ceapa verde de la o legatura de ceapa, 1/2 cana orez fiert, 3-4 oua, piper, sare, putin mustar, 2 felii de pâine muiate in lapte, 1/2 cana cu lapte, verdeata, marar si patrunjel, ulei sau unt, 3 linguri cu faina. Morcovul si ficatul se curata si se spala, se taie bucati si se pun la fiert cu lapte. Dupa ce s-au fiert se taie bucati si se rumenesc in ulei incins la un loc cu cozile de ceapa taiate marunt. Când totul este gata prajit se da deoparte, se lasa sa se raceasca, apoi se trece de doua ori prin masina de tocat o data cu pâinea stoarsa bine. Se amesteca cu ulei, mustar, sare, piper, orezul fiert si cu cele 2 linguri cu faina si verdeata tocata, ouale batute spuma. Se asaza compozitia intr-o cratita unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se toarna ulei deasupra, se da la cuptor. Dupa ce s-a rumenit frumos, se serveste cald sau rece cu sote de legume si salata. Acest pateu se poate servi si fara sa fie copt. Se asaza pe un platou si se orneaza cu masline, ou rascopt, castraveti si gogosari murati. Pateurile se pot prepara si invelite in aluat fraged sau frantuzesc.

ShareTweet
Articolul precedent

7 – 13 octombrie

Urmatorul Articol

Constelatia Gipsy Music

Articole Similare

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Femina Club

Placinta de cartofi

1 septembrie 2025

5 cartofi mari, 100 g friptura sau mezeluri, 3-4 cepe verzi, 5...

Femina Club

Dovlecei pane

25 august 2025

2 dovlecei, sare, 2 linguri ulei, busuioc si oregano uscat, 2 catei...

Femina Club

Sufleu de mazare

18 august 2025

600 g mazare boabe, 150 unt, o lingura faina alba, o ceasca...

Femina Club

Rosii cu sufleu de brânza

11 august 2025

12 rosii mijlocii, 2 oua, o lingura faina, 2 linguri unt, 1...

Femina Club

Scoarta de nuca

11 august 2025

3 oua, 1 pahar zahar, 3/4 pahar faina, 1 pahar nuci. Se...

Urmatorul Articol

Constelatia Gipsy Music

"Oamenii din siliciu" ai viitorului

Un psiholog examineaza probele

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

4 septembrie 476 – Detronarea împaratului roman, Romulus Augustulus

7 septembrie 2025

Anul 476 este considerat de multi istorici drept momentul în care s-a...

Citeste mai departe
Blitz

Jamie Lee Curtis – o actrita pentru toate anotimpurile

7 septembrie 2025

Cu un zâmbet inconfundabil si o energie care umple ecranul, Jamie Lee...

Citeste mai departe
Blitz

Festivalul scrisorilor

7 septembrie 2025

Cea de-a V-a editie a Festivalului Scrisorilor se va desfasura în luna...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Surprinzatorul pepene verde

7 septembrie 2025

Aparut în publicatia Nutrients, un studiu american a relevat faptul ca persoanele...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 8-14 septembrie 2025

7 septembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Este momentul prielnic pentru a stabili ce este mai important...

Citeste mai departe
Istorii

Cei mai incompetenti generali din Al Doilea Razboi Mondial

7 septembrie 2025

Au provocat înfrângeri prin gafele lor, si-au derutat propriile trupe, au dispretuit...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.