• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 19 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
joi, 19 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Supa de conopida cu perisoare

Supa de conopida cu perisoare

16 octombrie 2002
in Retete culinare
A A

         2 morcovi, 1 patrunjel radacina, 1/2 ceapa alba, 2 conopide mici, 2 linguri carne tocata, 3 oua, 1 pahar mic cu smântâna, 3 linguri cu ulei, 1 lingura orez, 2 linguri cu faina, patrunjel verde. Se spala, se curata zarzavatul si se rade pe razatoarea cu gauri mari. In oala in care pregatim supa se pune uleiul la incins si se inmoaie morcovul si patrunjelul. Se taie ceapa marunt, se pune peste zarzavat, se adauga apa si se lasa sa fiarba. Conopida se spala, se curata de frunze si cotoare, se desface in buchetele, se tine 1/2 ora in apa cu sare. Apoi se introduce in oala cu supa. Se lasa sa fiearba. Din tocatura de carne pregatim perisoarele cu orez, oul batut, faina si verdeata. Formam perisoarele si le punem sa fiarba in oala cu supa. Când sunt fierte se da oala deoparte. Se bat 2 oua intr-o farfurie, se pune 1 lingurita de faina si smântâna. Se amesteca totul bine si se toarna in supa. Se taie marunt verdeata si se adauga in supa. Cine doreste poate sa acreasca supa cu zeama de la castraveti murati de vara. Se serveste la masa cu patrunjel verde.

ShareTweet
Articolul precedent

7 – 13 octombrie

Urmatorul Articol

Constelatia Gipsy Music

Articole Similare

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Urmatorul Articol

Constelatia Gipsy Music

"Oamenii din siliciu" ai viitorului

Un psiholog examineaza probele

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

12 iunie 1519 – S-a nascut Cosimo de Medici

16 iunie 2025

Cosimo I de’ Medici (1519-1574) a fost primul Duce de Florenta si,...

Citeste mai departe
Blitz

Cleopatra, superproductia care a adus Hollywood-ul la un pas de ruina

16 iunie 2025

Filmul „Cleopatra”, regizat de Joseph L. Mankiewicz, este cunoscut nu doar ca...

Citeste mai departe
Blitz

Rubens la Palat

16 iunie 2025

Cea mai valoroasa pictura din România este prezentata la Palatul Culturii din...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Carnea rosie si riscul de cancer

16 iunie 2025

Alimentatia, respectiv calitatea hranei de fiecare zi este frecvent „surclasata” de interese...

Citeste mai departe
Femina Club

„Amprentele” tineretii

16 iunie 2025

Ingrijirea tenului matur este esentiala în lupta cu ridurile, pentru mentinerea „amprentelor”...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 16-22 iunie 2025

16 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Porniti într-o calatorie si veti fi uimiti de diferenta, deoarece...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.