• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 28 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 28 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Piept de curcan cu pere

Piept de curcan cu pere

13 noiembrie 2014
in Retete culinare
A A

 4 felii piept de curcan, o para, 80 g fulgi de migdale, 80 g zahar, 2 felii pâine, sare, piper, legume (broccoli, conopida, morcov, pastârnac, mazare, porumb boabe), 200 g migdale, o esenta rom, 2 linguri zahar brun.

 Pieptul de curcan se bate bine, se condimenteaza si se prajeste pe gratar. Cele doua felii de pâine si para taiata feliute, se pun pe gratar si se rumenesc. Legumele se gatesc la aburi. Se ia o felie de piept de curcan, se asaza pe ea o felie de para si se ruleaza. Pe un platou se asaza feliile de pâine, pe ele rulourile si de jur-imprejur legumele. Intr-o tigaie se pun zaharul si migdalele, se lasa sa se topeasca un pic zaharul, se adauga esenta de rom, zaharul brun si se amesteca pâna se obtine un sos mai gros. Sosul astfel obtinut se presara peste pieptul de curcan si legume. Se decoreaza apoi cu câtiva fulgi de migdale.

Prajitura cu iaurt

 300 g iaurt, 300 g faina, 300 g zahar, 3 oua, 3 linguri ulei, 100 g stafide, 50 g coaja de lamâie confiata, 1 pliculet praf copt.

 Se bat ouale cu zaharul pâna se topeste zaharul. Se adauga iaurtul si se amesteca bine. Se pune apoi uleiul, faina, praful de copt si se amesteca pâna se omogenizeaza. Se pun stafidele si coaja de lamâie. Se tapeteaza o forma cu hârtie de copt si se toarna aluatul. Se da la cuptor, la foc mic, pâna se rumeneste deasupra. Se lasa sa se raceasca bine, apoi se scoate din tava si se portioneaza.

ShareTweet
Articolul precedent

Porti catre Infern

Urmatorul Articol

Piele supla si catifelata

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Piele supla si catifelata

Mai sunt dosare OZN britanice de desecretizat

Femei pe frontul barbatilor

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.