• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 8 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 8 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Pilaf cu carne de vaca

Pilaf cu carne de vaca

10 septembrie 2008
in Retete culinare
A A

1 kg carne de vaca, o ceapa, 2 linguri unt, sare, piper dupa gust, o lingura bulion de rosii, 1,5 l apa clocotita, 2 cesti zeama de carne, o ceasca orez.

Taiem carnea în bucati. Oasele le lasam iar daca sunt prea mari, le spargem în doua sau în trei. Punem carnea într-o cratita cu o ceapa tocata si cu untul si le prajim împreuna, cu sare si piper. Când carnea este prajita, adaugam bulionul, amestecam si turnam apa clocotita. Acoperim cratita si lasam sa fiarba cel putin 3 ore. Carnea nu trebuie însa sa se sfarâme. Dupa ce este fiarta scoatem oasele cu o furculita, iar carnea o punem pe o farfurie. Strecuram zeama într-un vas. Intr-o cratita curata punem doua cesti din zeama de carne strecurata si adaugam orezul ales si spalat. Dam cratita la foc iute, amestecam usor si lasam sa clocoteasca. Potrivim de sare. Când începe sa fiarba, acoperim cratita si dam pilaful la cuptor 18-20 minute.

ShareTweet
Articolul precedent

Invazia uraganelor

Urmatorul Articol

Budinca de clatite cu carne

Articole Similare

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Urmatorul Articol

Budinca de clatite cu carne

Sfaturi de sezon

Experimente genetice în Biblie?

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

23 octombrie 1812 – Complotul generalului Malet

27 octombrie 2025

În zorii zilei de 23 octombrie 1812, la Paris, generalul Claude François...

Citeste mai departe
Blitz

Filme de Oscar: „Oameni obisnuiti”

27 octombrie 2025

În septembrie 2025, lumea filmului a pierdut o legenda: Robert Redford, regizorul...

Citeste mai departe
Blitz

Calatorie în lumea de dincolo

27 octombrie 2025

Palatul Sutu gazduieste, din 23 octombrie, expozitia „Calatoria în lumea de dincolo....

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Beneficiile orei standard permanente

27 octombrie 2025

Schimbarea anuala a orei oficiale are la baza ratiuni exclusiv economice, care...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten ferm si luminos

27 octombrie 2025

Aspectul sanatos, tanar, frumos al tenului bine hidratat se mentine si cu...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 27 octombrie – 2 noiembrie 2025

27 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Dispuneti de multa obiectivitate pentru a putea vedea cum va...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.