• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 24 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 24 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rizoto cu limba de vitel

Rizoto cu limba de vitel

9 mai 2018
in Retete culinare
A A

 O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel, 3 linguri unt, o lingura faina, unt proaspat (cat o nuca), 100 g branza rasa, sare.

  Se fierbe o limba de vitel cu ceapa si zarzavatul. Se curata de piele si se taie in cuburi mici. Se face un sos gros ca o smantana, dintr-o lingura de unt cu o lingura de faina. Se stinge zeama in care a fiert limba si se amesteca cu bucatile de limba. Se prajeste usor in unt orezul si se stinge cu 2 cesti de zeama limpezita in care a fiert limba. Cand orezul este fiert se amesteca cu putin unt proaspat si 100 g de branza rasa, usor ca sa nu se sfarame orezul. Se pune intr-o forma bine unsa cu unt. Se da cateva minute la cuptor, se rastoarna pe farfurie, iar la mijloc se asaza limba. Se serveste fierbinte.

Prajitura cu smochine

 4 oua, 1 si jumatate pahar zahar pudra, 1 si jumatate pahar nuca pisata, 1 si jumatate pahar smochine date prin masina, 1 varf lingura praf de copt, 1 pahar faina.

 Cele patru galbenusuri se bat cu zaharul, cu nucile pisate si se amesteca bine cu smochinele date prin masina, praful de copt, faina si albusurile batute spuma. Tava se unge bine cu unt si se presara cu pesmet. Se toarna compozitia si se coace. Cand este gata se pudreaza cu zahar si se taie in felii.

ShareTweet
Articolul precedent

Pledoarie pentru naturalete

Urmatorul Articol

Scepticii contesta ca OZN-urile sunt extraterestre

Articole Similare

Femina Club

Rizoto cu limba de vitel

23 iunie 2025

O ceasca orez, o limba de vitel, o ceapa, 1 morcov, 1...

Femina Club

Pui haiducesc

16 iunie 2025

3 pui mici, 100 ml ulei, 5 rosii, 1 pahar vin, 100...

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Urmatorul Articol

Scepticii contesta ca OZN-urile sunt extraterestre

Eroul ignorat de Stalin

Falsuri istorica rasunatoare

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

19 iunie 1953 – Executia sotilor Rosenberg

23 iunie 2025

În seara zilei de 19 iunie 1953, închisoarea Sing Sing din New...

Citeste mai departe
Blitz

Tom Cruise, actor si cascador

23 iunie 2025

Într-o epoca în care efectele speciale generate pe calculator domina industria cinematografica,...

Citeste mai departe
Blitz

Milenii de exploatare a sarii

23 iunie 2025

Rezultatele a 20 de ani de cercetare arheologica în vechea zona de...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Urgente pe canicula

23 iunie 2025

Este foarte limpede ca transformarile climatice anuntate de meteorologi au si o...

Citeste mai departe
Femina Club

„Secretele” rujurilor

23 iunie 2025

Pentru a fi... senzuale, netede si catifelate, buzele se îngrijesc la fel...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 23-29 iunie 2025

23 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti pregatiti sa luati initiativa si sa mergeti dupa ce...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.