• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 24 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
luni, 24 noiembrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rulada umpluta cu ficat

Rulada umpluta cu ficat

20 ianuarie 2000
in Retete culinare
A A

1 kg carne, 200 g ficat (sau o cutie cu pasta de ficat), 50 g slanina, 1 felie pâine, 1 ou, frunze de patrunjel, 3 cepe, 1 lingura de untura, 1 ceasca zeama de carne, 1 paharel de vin alb, 2 linguri de smântâna, sare. Se alege carnea de sub coaste. Se bate bine cu ciocanul de lemn fara s-o rupem, astfel ca sa avem o fâsie de 1 cm grosime. Se sareaza. Se face o tocatura din ficat dat prin masina sau din pasta de ficat împreuna cu o bucata de slanina, o felie groasa de pâine muiata în lapte si stoarsa, 1/2 de ceapa tocata, patrunjel, sare si un ou. Se întinde umplutura pe carnea bine stearsa, se ruleaza ca o clatita si se leaga. Se pune apoi într-o cratita cu putina untura sa se rumeneasca. Se adauga ceapa taiata felii si când si aceasta este putin rumenita, se toarna un paharel de vin alb si zeama de carne, se da la cuptor si se lasa sa fiarba înabusit o ora si jumatate. Când este gata se scot atele se asaza pe farfurie, se taie, iar sosul scazut, trecut prin sita, se amesteca cu putina smântâna sau ciuperci înabusite si se serveste pe lânga friptura.

ShareTweet
Articolul precedent

Spanac cu ciuperci la cuptor

Urmatorul Articol

Revolutia internet

Articole Similare

Femina Club

Sufleu de legume

23 noiembrie 2025

1 morcov, 1 patrunjel, o telina mica, câteva pastai fasole verde, 2...

Femina Club

Budinca de ciuperci

18 noiembrie 2025

500 g ciuperci, 100 g margarina sau unt, 50 g faina (2...

Femina Club

Pateuri cu sardele

11 noiembrie 2025

Un pachet cu aluat de pateuri. Umplutura: o conserva cu sardele, piper....

Femina Club

Dovlecei umpluti

11 noiembrie 2025

2 dovlecei, 150 g brânza telemea, 200 ml de smântâna, 50 g...

Femina Club

Suc de legume si fructe

27 octombrie 2025

15 frunze spanac, 1 castravete, 1 mar verde, o lamaie, 5 frunze...

Femina Club

Paste bolognese

27 octombrie 2025

500 g spaghete, 3 linguri ulei de masline, 2 morcovi, 500 g...

Urmatorul Articol

Revolutia internet

Eroarea Mileniului, o pacaleala      Apocalipsa informatica n-a avut loc!

Inefabila masinarie numita inteligenta

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

20 noiembrie 284 d.Hr. – Diocletian este proclamat împarat

23 noiembrie 2025

Pe 20 noiembrie 284 d.Hr., la Nicomedia, un moment crucial a marcat...

Citeste mai departe
Blitz

De la figuranti la superstaruri: povesti uimitoare ale actorilor

23 noiembrie 2025

Actori faimosi care si-au început cariera muncind din greu, ca simplu figuranti?...

Citeste mai departe
Blitz

Fragilitatea Eternului

23 noiembrie 2025

O expozitie-eveniment, unica în România, „Fragilitatea Eternului. De la Pompeii la Grand...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Omul contemporan, între post si abuzul alimentar

23 noiembrie 2025

Celebrul filosof Arthur Schopenhauer ne amintea un adevar comun, atât de banal...

Citeste mai departe
Femina Club

Agresiunile sezonului rece

23 noiembrie 2025

Iarna, când temperaturile scad si aerul devine din ce în ce mai...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 24-30 noiembrie 2025

23 noiembrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Sunteti norocosi! Urmeaza o saptamâna productiva si aveti avantajul de...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.