• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 27 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
marți, 27 mai 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Rulada umpluta cu ficat

Rulada umpluta cu ficat

20 ianuarie 2000
in Retete culinare
A A

1 kg carne, 200 g ficat (sau o cutie cu pasta de ficat), 50 g slanina, 1 felie pâine, 1 ou, frunze de patrunjel, 3 cepe, 1 lingura de untura, 1 ceasca zeama de carne, 1 paharel de vin alb, 2 linguri de smântâna, sare. Se alege carnea de sub coaste. Se bate bine cu ciocanul de lemn fara s-o rupem, astfel ca sa avem o fâsie de 1 cm grosime. Se sareaza. Se face o tocatura din ficat dat prin masina sau din pasta de ficat împreuna cu o bucata de slanina, o felie groasa de pâine muiata în lapte si stoarsa, 1/2 de ceapa tocata, patrunjel, sare si un ou. Se întinde umplutura pe carnea bine stearsa, se ruleaza ca o clatita si se leaga. Se pune apoi într-o cratita cu putina untura sa se rumeneasca. Se adauga ceapa taiata felii si când si aceasta este putin rumenita, se toarna un paharel de vin alb si zeama de carne, se da la cuptor si se lasa sa fiarba înabusit o ora si jumatate. Când este gata se scot atele se asaza pe farfurie, se taie, iar sosul scazut, trecut prin sita, se amesteca cu putina smântâna sau ciuperci înabusite si se serveste pe lânga friptura.

ShareTweet
Articolul precedent

Spanac cu ciuperci la cuptor

Urmatorul Articol

Revolutia internet

Articole Similare

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Femina Club

5 mai 2025

Pizza rulata 550 g aluat pizza, 150 g sos de rosii, 500...

Femina Club

Oua umplute

22 aprilie 2025

6 oua, 100 g piept pui fiert si tocat, 2 linguri maioneza,...

Urmatorul Articol

Revolutia internet

Eroarea Mileniului, o pacaleala      Apocalipsa informatica n-a avut loc!

Inefabila masinarie numita inteligenta

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

22 mai 1176 – Tentativa de asasinare a lui Saladin

26 mai 2025

Saladin a fost primul sultan al Egiptului si Siriei si fondatorul dinastiei...

Citeste mai departe
Blitz

Iubirea nu cunoaste bariere în filme

26 mai 2025

Filmele în care personajele principale se îndragostesc în ciuda diferentelor de clasa...

Citeste mai departe
Blitz

Manastirea medievala de la Igris

26 mai 2025

Pasionatii de istorie si arheologie pot descoperi expozitia „Manastirea cisterciana de la...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

„Mitul” celor doi litri de apa

26 mai 2025

Diverse surse medicale au creat un mit referitor la consumul zilnic de...

Citeste mai departe
Femina Club

Ten luminos

26 mai 2025

Vitaminele, antioxidantii, celelalte componente ale mastilor naturale îsi arata efectele benefice asupra...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 26 mai – 1 iunie 2025

26 mai 2025

BERBEC 21.03-20.04: Tema principala în aceasta saptamâna este o concentrare puternica pe...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.