• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 19 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
duminică, 19 octombrie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Snitel umplut

Snitel umplut

16 ianuarie 2000
in Retete culinare
A A

500 g antricot de vita fara os, 150 g carne de vita de calitate superioara, 75 ml de ulei, 1 ou, 25 g de faina, 1 morcov, 1 patrunjel, 150 g smântâna, piper, 1 lingurita de mustar, 1 kg de cartofi, 1 ceapa, 400 ml supa de oase, foi de dafin, patrunjel verde, sare. Spalati antricotul apoi taiati-l în 5 bucati pe care le bateti cu ciocanul din lemn si sarati-le putin. Carnea taiati-o în bucati mici, treceti-o prin masina de tocat. Ceapa, morcovul si patrunjelul spalati-le, tocati-le marunt si caliti-le în jumatate din cantitatea de ulei. Adaugati foi de dafin si 100 ml de supa. Când lichidul s-a evaporat si zarzavaturile s-au patruns, puneti faina dezlegata cu 300 ml de supa. Carnea tocata combinati-o cu sare, piper, patrunjel, oul fiert tare si taiat în cuburi mici. Asterneti aceasta compozitie pe fiecare bucata de antricot batut, rulati-le, prindeti-le cu scobitori si asezati-le într-o tava. Peste rulourile umplute, turnati sosul din zarzavat si fierbeti-le împreuna 15 minute, la foc mic. Aduceti preparatul alaturi de cartofi fierti, natur, decorati cu patrunjel verde si stropiti cu smântâna.

ShareTweet
Articolul precedent

„Sunt imunizat din punct de vedere estetic”

Urmatorul Articol

Am intrat in anul Eminescu      Eminescu are dreptate chiar si atunci când

Articole Similare

Femina Club

Telina cu ciuperci

15 octombrie 2025

3 teline mari, 5 linguri unt, 10 ciuperci, o ceapa, o lingura...

Femina Club

Crap cu rosii

6 octombrie 2025

2 kg crap, 1 kg rosii, 100 g unt, 100 ml vin...

Femina Club

Muschi de porc cu lamâie

29 septembrie 2025

600 g muschi de porc, 300 g sunca, 1-2 lamâi, 75 g...

Femina Club

Macrou cu legume

23 septembrie 2025

1 kg macrou, 1 morcov, o telina, 1 patrunjel, o ceapa, 3...

Femina Club

Salata de toamna

17 septembrie 2025

4 pere, o telina, 4 lingurite nuci tocate, 3 linguri bulion, 2...

Femina Club

Gaina rasol

7 septembrie 2025

1 gaina, 23 litri apa, zarzavat de supa, o ceapa, 10 cartofi,...

Urmatorul Articol

Am intrat in anul Eminescu      Eminescu are dreptate chiar si atunci când

Descoperire in Kazahstan      12 cai conservati sub o lentila de gheata

Psihometrie si spirite inferioare

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

9 octombrie 1859 – S-a nascut Alfred Dreyfus, victima celei mai mari erori judiciare

15 octombrie 2025

Alfred Dreyfus a fost un ofiter francez de origine evreiasca, cunoscut în...

Citeste mai departe
Blitz

Cele mai palpitante filme despre supravietuire

15 octombrie 2025

Filmele de supravietuire au fascinat dintotdeauna publicul prin povestiri intense despre lupta...

Citeste mai departe
Blitz

Obiecte cu poveste

15 octombrie 2025

O parte esentiala a patrimoniului etnografic, teascurile pentru presat struguri vor putea...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Când „dulcele” devine amar

15 octombrie 2025

Atrasi de produsele comestibile cu gust dulce, copiii fiind cei mai rasfatati...

Citeste mai departe
Femina Club

In atentie decolteul si gâtul

15 octombrie 2025

Preocupate excesiv de aspectul obrazului, uitam adesea ca decolteul si gâtul au...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 13-19 octombrie 2025

15 octombrie 2025

BERBEC 21.03-20.04: In aceasta perioada aveti sansa de a clarifica si explica...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.