1 kg carne de miel, 150 g ciuperci, 50 g unt, sare, piper, patrunjel verde, o lingura de faina, o ceasca zeama de carne (apa + vegeta), un pahar cu vin, 150 g orez. Pentru sos: 250 g unt, 2 cepe, 1 radacina de patrunjel, o crenguta de cimbru, 1 foaie de dafin, câteva frunze de telina, 1 lingurita de faina, sare, boia, o ceasca de zeama de carne (apa + vegeta). Carnea curatata, spalata si taiata bucati potrivite se rumeneste in cratita in unt. Se adauga ciupercile spalate, taiate felii. Se sareaza, se pipereaza si se lasa pe foc 10-15 minute, amestecând continuu. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna zeama de carne si vinul. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 minute, amestecându-se din când in când. Se presara patrunjel verde. Separat se fierbe orezul, se strecoara, se limpezeste si se acopera cu sosul indian preparat in modul urmator: se pune untul sa se infierbânte intr-o tigaie, se calesc in el cepele tocate marunt si radacina de patrunjel curatata si data pe razatoarea cea mare. Când sunt rumenite se adauga faina, boiaua, apa cu vegeta apoi toate celelalte plante aromate. Se lasa sa dea câteva clocote si se toarna peste orez. Când carnea este fiarta, se scoate câte o portie cu lingura mare si se serveste in farfurii adânci, lânga orez si sos.
Comentarii