• Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
magazin
Abonamente
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 14 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele
sâmbătă, 14 iunie 2025
magazin
Nici un rezultat
Toate rezultatele

Prima pagină » Sote de miel cu ciuperci si sos indian

Sote de miel cu ciuperci si sos indian

5 martie 2003
in Retete culinare
A A

             1 kg carne de miel, 150 g ciuperci, 50 g unt, sare, piper, patrunjel verde, o lingura de faina, o ceasca zeama de carne (apa + vegeta), un pahar cu vin, 150 g orez. Pentru sos: 250 g unt, 2 cepe, 1 radacina de patrunjel, o crenguta de cimbru, 1 foaie de dafin, câteva frunze de telina, 1 lingurita de faina, sare, boia, o ceasca de zeama de carne (apa + vegeta). Carnea curatata, spalata si taiata bucati potrivite se rumeneste in cratita in unt. Se adauga ciupercile spalate, taiate felii. Se sareaza, se pipereaza si se lasa pe foc 10-15 minute, amestecând continuu. Se adauga faina, se amesteca bine, apoi se toarna zeama de carne si vinul. Se acopera si se lasa sa fiarba 30 minute, amestecându-se din când in când. Se presara patrunjel verde. Separat se fierbe orezul, se strecoara, se limpezeste si se acopera cu sosul indian preparat in modul urmator: se pune untul sa se infierbânte intr-o tigaie, se calesc in el cepele tocate marunt si radacina de patrunjel curatata si data pe razatoarea cea mare. Când sunt rumenite se adauga faina, boiaua, apa cu vegeta apoi toate celelalte plante aromate. Se lasa sa dea câteva clocote si se toarna peste orez. Când carnea este fiarta, se scoate câte o portie cu lingura mare si se serveste in farfurii adânci, lânga orez si sos.

ShareTweet
Articolul precedent

Pasta din carne de iepure si ciuperci

Urmatorul Articol

Lolita, poezie si eros

Articole Similare

Femina Club

Stiuca în sos de smântâna

9 iunie 2025

O stiuca de 600-800 g, o ceapa, 1 morcov, 100 g ciuperci,...

Femina Club

Creveti la tigaie

2 iunie 2025

250 g creveti, o ceapa, 3 catei usturoi, 1 ardei kapia, 400...

Femina Club

Supa de mazare cu creveti

26 mai 2025

400 g mazare, o ceapa, 2 linguri unt, 150 ml vin alb,...

Femina Club

Supa de cuscus cu legume

19 mai 2025

O ceapa, 1 morcov, 1 fir telina apio, 1/2 pastârnac, 1 ardei...

Femina Club

12 mai 2025

Dovlecei umpluti 4 dovlecei, 3 rosii, 2 oua, 4 linguri smântâna, 200...

Femina Club

Piure de telina

5 mai 2025

1 kg telina, 3 linguri unt, 1/2 cana lapte, sare, piper, nucsoara...

Urmatorul Articol

Lolita, poezie si eros

Enigmaticele "cercuri din culturi"

Samanismul, mitologia si rapirile

Comentarii

Articole Noi

Astazi in istorie

5 iunie 1968 – Robert F. Kennedy este asasinat

9 iunie 2025

Pe 5 iunie 1968, Statele Unite ale Americii au fost zguduite de...

Citeste mai departe
Blitz

Filme pe care le-am revedea la nesfârsit

9 iunie 2025

Exista unele filme pe care simti întotdeauna ca trebuie sa le urmaresti...

Citeste mai departe
Blitz

Hotel Victoria

9 iunie 2025

O expozitie care propune descoperirea povestii unei cladiri emblematice de pe Strada...

Citeste mai departe
Consultatii fara plata

Longevitatea la îndemâna noastra

9 iunie 2025

Medicii si cercetatorii afirma ca, pe masura ce speranta de viata creste,...

Citeste mai departe
Femina Club

Exfoliant natural

9 iunie 2025

V-ati gândit ce exfoliant natural, bine parfumat, ati putea folosi cu usurinta?...

Citeste mai departe
Horoscop

Horoscopul saptamanii: 9-15 iunie 2025

9 iunie 2025

BERBEC 21.03-20.04: Ritmul zilelor se va accentua în aceasta perioada si veti...

Citeste mai departe
  • Contact
  • Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Nici un rezultat
Toate rezultatele
  • Prima pagina
  • Spectacolul cunoasterii
  • Istorii uitate
  • Paranormal
  • Femina Club
  • Starea de veghe
  • Terra X
  • Minuni ale lumii
  • Consultatii fara plata
  • Terapii complementare
  • Blitz
  • Astazi in istorie
  • Verificati-va cunostintele
Abonamente

Copyright © 1999 - 2024 Revista Magazin

Acest site foloseste cookies respectand Regulamentul (UE) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.